HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: O Sam Ashgari ισχυρίζεται ότι τον απάτησε και τον χτύπησε

Ο τρίτος σύζυγός της Britney Spears, ο 29χρονος γυμναστής Sam Asghari, εξαπέλυσε μια εκρηκτική σειρά επιθέσεων μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου την Πέμπτη, ισχυριζόμενος ότι η σταρ τον απάτησε και τον χτύπησε – και απέρριψε την εξάχρονη σχέση τους.

Την κατηγόρησε ότι του έδωσε μπουνιά και του μαύρισε το μάτι ενώ κοιμόταν.

Ο ιρανικής καταγωγής Asghari ισχυρίστηκε επίσης ότι η Britney Spears ζήτησε από έναν υπάλληλο να την κινηματογραφήσει γυμνή και ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με έναν άνδρα που εργάζεται στο σπίτι.Μια φωτογραφία του Sam Asghari και της Britney Spears.

Μπορεί να υπάρχει βίντεο της Spears και του προσωπικού σε “ακατάλληλες σκηνές”, ανέφερε το TMZ την Πέμπτη.

Ο Sam Asghari εξέδωσε μια κάπως πιο ήπια δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι «μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το ταξίδι μας μαζί».

«Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα».

Στη συνέχεια όμως έγραψε: «Sh@@t happens».

Πρόσθεσε: «Το να ζητάς απόρρητο φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και στοχαστικοί».

Μια φωτογραφία μιας ιστορίας στο Instagram.

Η Britney Spears δεν έχει πάρει ακόμη θέση δημόσια, αλλά έχει προσλάβει τη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser από το Χόλιγουντ για να την εκπροσωπήσει.

Μια πηγή είπε στο  Entertainment Tonight  ότι η Spears υποστηρίζει ότι «δεν τον απάτησε» και είναι «πληγωμένη» εν μέσω του καταστροφικού χωρισμού.

Ο Asghari δείχνει αυτό που φέρεται να είναι το

Η υποψία για προβλήματα στον 14μηνο γάμο της με τον Asghari ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν την είδαν χωρίς το δαχτυλίδι της. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα το απόγευμα της Τετάρτης, με αναφορά ότι χωρίζουν.

Αλλά λιγότερο από 24 ώρες αργότερα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου , μετά από τους ισχυρισμούς από το περιβάλλον του ότι τον απάτησε και τη χρήση βίας.

Και υπήρξαν αναφορές για απειλές από την ομάδα του ότι μπορεί να αποκαλύψει πιο ενοχλητικά μυστικά για εκείνη αν δεν του πληρώσει περισσότερα χρήματα από όσα τους επιτρέπει ο γάμος τους.

Μια φωτογραφία του Sam Asghari και της Britney Spears.

«Ακούγεται σαν εκβιασμός», είπε στο The Post ένας από τους προηγούμενους φίλους της Spears.

Οι δυο τους  παντρεύτηκαν στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια  τον Ιούνιο του 2022, προσκαλώντας μια σειρά από διάσημους καλεσμένους όπως η Madonna, η Drew Barrymore και η Paris και η Kathy Hilton.

Το TMZ ανέφερε ότι ανέφερε την 28η Ιουλίου ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού, που σημαίνει ότι ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 13 μήνες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

HerNews ka

Έλεν Ντε Τζένερις: Eπιστρέφει με μίνι σειρά στο YouTube

Her News b