HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: Σπάει τη σιωπή της για τις κατηγορίες ότι ο Will Smith έκανε σεξ με τον Duane Martin

Jada Pinkett Smith

Η Jada Smith μίλησε ειλικρινά όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τις κατηγορίες που έκανε ο πρώην βοηθός του Will Smith ότι “έπιασε” στον ηθοποιό να κάνει σεξ με τον Duane Martin.

«Είναι ανοησία», ξεκίνησε η Jada στη συνέντευξή της στο The Breakfast Club . «Πρόκειται για ένα άτομο (ο πρώην φίλος και βοηθός του Will) που προσπάθησε να κάνει ταρακούνημα που δεν πέτυχε».

Jada Pinkett Smith

Συνέχισε, επιμένοντας ότι η νομική ενέργεια ήταν η μόνη απάντηση. «Θα κινηθούμε νομικά, γιατί είναι ένα πράγμα να έχεις τη γνώμη σου για κάποιον έναντι κακόβουλων ιστοριών. Άρα, αυτό είναι εφικτό και θα το συνεχίσουμε. Δεν είναι αλήθεια και θα το φροντίσουμε και αυτό είναι το τέλος. Θα κινηθούμε νομικά, σίγουρα!».

 Όταν ρωτήθηκε από το TMZ τι πιστεύει για τους ισχυρισμούς ότι ο Will συνελήφθη να κάνει σεξ με άλλον άντρα , απάντησε με δύο απλά λόγια: «Κάνουμε μήνυση».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο The Breakfast club, η Jada μίλησε και για την αντίδραση του Will. «Εδώ είναι ένα καλό πράγμα για τον Will. Πάντα θα το βρίσκει αστείο. Πρέπει να το κάνεις, γιατί είναι απολύτως γελοίο. Απλώς πρέπει να γελάσεις με αυτό, ξέρεις; Έλεγε “το πιστεύεις αυτό;” και απλά γελάσαμε με αυτό».

Το RadarOnline.com ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο εκπρόσωπος του Smith είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, λέγοντας ότι «η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι αναμφισβήτητα ψευδής».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

HerNews ka

Τατιάνα Πάτιτζ: Καρκίνος του μαστού η αιτία θανάτου της καλλονής των 90’s

Her News

Naomi Campbell: Κυκλοφορεί στους δρόμους των Καννών με μάσκα ομορφιάς και γυαλιά ηλίου

HerNews ka