HerNews.gr
Διεθνή

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

Ενώ ο Γουίλ Σμιθ βρίσκεται στη μέση της προώθησης της ταινίας Bad Boys For Life , η προσωπική του ζωή έλαβε ένα «χαστούκι στο πρόσωπο» αφού “έφαγε” κλήση για υπερβολική ταχύτητα σε μια πολύ επικίνδυνη περιοχή και “έσπασε” ξανά τα social media.

Σύμφωνα με μια αναφορά από τον ιστότοπο ψυχαγωγίας TMZ, ο Γουίλ Σμιθ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Pacific Coast στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια το βράδυ της Παρασκευής. Ο πρωταγωνιστής πολλών βραβευμένων ταινιών στο Χόλιγουντ , οδηγούσε με 101 χιλιόμετρα την ώρα σε μια ζώνη όπου το όριο είναι 72.Will Smith to Star in Crime Thriller 'Sugar Bandits'

Κάτι που επιδείνωσε την κατάσταση και την κριτική για τον Γουίλ Σμιθ είναι ότι στην περιοχή που τον σταμάτησε η αστυνομία τα τελευταία 14 χρόνια έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 58 άνθρωποι και όλοι από τροχαία ατυχήματα.

Η περιπολία εθνικής οδού της Καλιφόρνια ήταν σαφέστατη ότι υπάρχει έλλειψη ανοχής με τις κλήσεις υπέρβασης της ταχύτητας στην περιοχή και ότι η απροσεξία των οδηγών είναι αυτή που έχει προκαλέσει θανάτους.

Η πιο πρόσφατη τραγωδία σε αυτήν την περιοχή σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2023, όπου ένα τραγικό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις φοιτητές. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ταξίδευε με 167 χιλιόμετρα την ώρα και συγκρούστηκε σφοδρά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαροί.

Πόσα θα πρέπει να πληρώσει ο Γουίλ Σμιθ για την κλήση του;

Αφού η αστυνομία σταμάτησε τον Γουίλ Σμιθ, του έκοψαν κλήση και σύμφωνα με διαφορετικές αναφορές, ο ηθοποιός του I Am Legend πρέπει να πληρώσει 400 δολάρια.

Will Smith για τα λάθη που έχει κάνει: «Η φήμη είναι ένα μοναδικό τέρας»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοκίνητα: Πανάκριβες οι αντιολισθητικές αλυσίδες – Έως 400€ η τιμή

HerNews ka

Lady Gaga: ΄Ερχεται το νέο τραγούδι για τη ταινία «Top Gun: Maverick»

Her News

North West: Επέστρεψε από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ & με επώνυμα προϊόντα Chanel

HerNews ka