HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται σε σχέση

Τον Θοδωρή Μαραντίνη συνάντησε η κάμερα του “Breakfast@Star” και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου στα πλάισια φωτογράφισης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Ο γιος μου προχθές με μάλωσε, μου είπε “μπαμπά, είσαι πολύ μικρός, δε γίνεται”.  Δεν ξέρω αν είμαι οπισθοδρομικός. Δεν είμαι χαρούμενος με τον στίχο της ελληνικής τραπ. Αυτή είναι η άποψη μου. Πήγα σε τραπ συναυλία με τα παιδιά μου και είδα κορίτσια να τραγουδάνε στίχους που δεν τα τιμά. Με προβληματίζει. Όταν μου ζήτησαν τα παιδιά μου να πάμε μαζί σε τραπ συναυλία, αυτό που κράτησα και χάρηκα, είναι ότι μου ζήτησαν να πάμε μαζί» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.Θοδωρής Μαραντίνης: «Πέρασα και δύσκολα πράγματα αλλά τα άφησα πίσω» | Star TV

«Ξυπνάω νωρίς το πρωί γιατί πρέπει να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο… Γενικά είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν περάσει και δύσκολα πράγματα. Περάσανε όλα. Κάποια στιγμή όλα μένουν πίσω και προχωράς. Εφόσον έχεις την υγεία σου και αρχίζεις να δουλεύεις πάλι, γιατί περάσαμε δύσκολα εμείς και με αυτό, έχω τα παιδάκια μου, έχω τα σκυλάκια μου» ανέφερε στη συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τέλος όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή του απέφυγε να απαντήσει και γελώντας είπε «Δεν με αφήνετε να μπω μέσα να κάνω την φωτογράφιση μου. Φιλάκια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Mega

Her News b

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα τα νέα για τον τραγουδιστή – Αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις του

HerNews ka

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης

HerNewskl