HerNews.gr
Social News

Τζένιφερ Άνιστον: Το σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Μάθιου Πέρι

Η Τζένιφερ Άνιστον απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή της στο «Friends» Μάθιου Πέρι μετά τον απροσδόκητο θάνατό του.

«Ω, αγόρι, αυτό έχει κόψει βαθιά… Το να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει», ξεκίνησε η Τζένιφερ Άνιστον τη μεγάλη λεζάντα της στο Instagram την Τετάρτη.

«Όλοι βιώνουμε απώλεια κάποια στιγμή στη ζωή μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΙΣΕΙΣ σε αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπούσαμε βαθιά».black-and-white photo of jennifer aniston and matthew perry laughing

Η Τζένιφερ αποκάλεσε τον Μάθιου Πέρι και τους «Friends» τους συμπαίκτες της «εκλεκτή οικογένειά της» που «άλλαξε για πάντα την πορεία» της ζωής της.

«Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως είπε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πέθαινε», μοιράστηκε.

«Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και πέτυχε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γελάσαμε δυνατά».

screenshot of text messages sent between jennifer aniston and matthew perry

Η Άνιστον ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με ένα στιγμιότυπο οθόνης από μηνύματα που έστελνε η ίδια και ο Μάθιου Πέρι λέγοντας στους ακόλουθούς της ότι «γελούσε και έκλαιγε και μετά γελούσε ξανά».

«Μάτι, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήσυχος και χωρίς πόνο», κατέληξε.

«Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες “θα μπορούσες να είσαι πιο τρελή;” Ξεκουράσου αδερφάκι. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στο swipe up!

Her News

Justin Bieber: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Hailey – «Κάνεις τη ζωή μου υπέροχη»

HerNews ka

Ιωάννα Σιαμπάνη: “Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας”

HerNewskl