HerNews.gr
Beauty

Soft Crop: Το πιο μοντέρνο κούρεμα που θυμίζει το pixie cut

Soft Crop

Αναμφισβήτητα, το soft crop είναι ένα στιλ μαλλιών που δίνει νέα ζωντάνια στο κλασικό pixie cut.

Soft Crop

Αυτά τα looks επικεντρώνονται στις άκρες, προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο γενικό σχήμα. Μοιάζει με το κλασικό crop cut της δεκαετίας του ’90, όπως αυτό της Linda Evangelista.

Soft Crop: Το πιο μοντέρνο κούρεμα που θυμίζει το pixie cut

Το ενδιαφέρον σε αυτό το κούρεμα είναι η ευελιξία του. Αν και μπορεί να φαίνεται πιο εκκεντρικό, είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο στυλ. Μπορείς να το προσαρμόσεις με διάφορους τρόπους: μπορείς να δημιουργήσεις έντονη πλαϊνή χωρίστρα, να το χτενίσεις προς τα πίσω για μια διασκεδαστική εμφάνιση ή ακόμα και να το στυλίσεις προς τα εμπρός για να δώσεις την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου μετώπου.

Soft Crop

Για να απογειώσεις ακόμα περισσότερο το look, μπορείς να προσθέσεις διάφορα αξεσουάρ όπως clips ή μπαντάνες για μαλλιά. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική νότα στο στυλ σου, δίνοντας τη δυνατότητα να εξατομικεύσεις την εμφάνισή σου.

Το soft crop είναι ένα εκπληκτικό κούρεμα που δείχνει άπαιχτη αυτοπεποίθηση και ανανέωση. Ανακάλυψε τη δική σου εκδοχή αυτού του στιλ και δημιούργησε το δικό σου εντυπωσιακό fashion statement!

Νεότερα Άρθρα

Highlighter: Mε ποιο skincare προϊον μπορείτε να το αντικαταστήσετε για φυσικό αποτέλεσμα;

HerNewskl

Oilplaning vs Dermaplaning: Αυτές είναι οι βασικές διαφορές τους!

HerNewskl

Honey wheat blonde: Η πιο ζεστή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα!

HerNewskl