HerNews.gr
Beauty

Oilplaning vs Dermaplaning: Αυτές είναι οι βασικές διαφορές τους!

Ενεργά συστατικά: Ποια είναι τα πιο "επικίνδυνα" για την επιδερμίδα;

Το Dermaplaning είναι πράγματι μια δημοφιλής μέθοδος για να αποκτήσει κανείς μια λαμπερή επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και το χνούδι από το πρόσωπο. Ωστόσο, για όσους έχουν ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, η απολέπιση με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι ακατάλληλη και να προκαλέσει ερεθισμούς ή ξηρότητα.

Το Oilplaning είναι μια εναλλακτική μέθοδος που χρησιμοποιεί έλαια για την απολέπιση, προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.

Αυτή η τεχνική είναι πιο κατάλληλη για ξηρό, ευαίσθητο ή ώριμο δέρμα, καθώς βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια της απολέπισης. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει το κανονικό dermaplaning σε αυτούς με ξηρό δέρμα.

Oilplaning vs Dermaplaning: Αυτές είναι οι βασικές διαφορές τους!

Η τεχνική του Oilplaning είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ευαισθησίας και ξηρότητας στο δέρμα τους. Η χρήση ελαίων στη διαδικασία απολέπισης βοηθά στην ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος, προσφέροντας ένα φυσικό και απαλό τρόπο απολέπισης.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Oilplaning είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους δέρματος, αλλά είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα που χρειάζονται έξτρα προσοχή και ενυδάτωση.

Οι ενυδατικές ιδιότητες των ελαίων βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και το χνούδι, προσφέροντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τα ελαία προσφέρουν φυσική προστασία στο δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απολέπισης, βοηθώντας το να παραμείνει προστατευμένο και ενυδατωμένο.

Dermaplaning

Συνεπώς, το Oilplaning είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την αποκατάσταση της λάμψης και της υγείας του δέρματος, ενώ προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και προστασία για ευαίσθητα δέρματα.

Χημικό Peeling: Το μυστικό για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι η ιδανική ρουτίνα περιποίησης για κάθε ηλικία;

HerNews ka

Μάσκα: Hacks για να μη θολώνουν τα γυαλιά σου όταν τη φοράς

Her News

Clear skin: Η τάση που καθιερώθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

HerNewskl