HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Υιοθέτησε το Nerdy Chic look με λιτή εμφάνιση με γκρί πλεκτό και παντελόνι

Από την αίγλη στο κόκκινο χαλί μέχρι τις εξαιρετικές εμφανίσεις της επί σκηνής, η Jennifer Lopez έχει αποδειχθεί πρωταγωνίστρια του στυλ σε πολλούς τομείς. Τώρα, φαίνεται να επιδεικνύει τη λιτή χειμωνιάτικη αισθητική, με ένα ντύσιμο που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως nerdy chic.

Αφήνοντας πίσω τα έντονα χρώματα και σηματοδοτώντας περαιτέρω το τέλος του Barbiecore , η Lopez ήταν ντυμένη στα γκρι από την κορυφή μέχρι τα νύχια ενώ έκανε μια βόλτα μια κρύα μέρα στο Beverly Hills.

Για το συγκεκριμένο look η Jennifer Lopez, επέλεξε ένα πεντακάθαρο λευκό πουκάμισο μέσα από τον γιακά και τα μανίκια ενός άνετου πουλόβερ με ραβδώσεις σε λαιμόκοψη V με λευκές κηλίδες, το οποίο συνδύασε με φαρδύ  παντελόνι.

@jloitalia_ So chic 😮‍💨 #jlo #jenniferlopez ♬ Pimpin’ (S.L.A.B.ed) – Trae tha Truth

Για μια περιστασιακή και πιο σπορ περιστροφή στην κατά τα άλλα chic εμφάνιση, η τραγουδίστρια φόρεσε το παντελόνι με τις μανσέτες τυλιγμένες και άλλαξε τις αγαπημένες της πλατφόρμες με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια.

Ενώ μια μαύρη τσάντα Hermès και οι χοντροί χρυσοί κρίκοι πρόσθεσαν έναν υπαινιγμό πολυτέλειας στο ντύσιμό της, οι λεπτομέρειες που ανέβασαν το σύνολό της σε κορυφαίο geek ήταν μια κομψή αλογοουρά και γυαλιά οράσεως με χοντρό σκελετό σε μαύρο χρώμα.

 Η Jennifer Lopez χρησιμοποίησε επίσης ένα απαλό glam κατά τη διάρκεια της ημέρας με ζεστές αποχρώσεις με μπρονζέ δέρμα και nude χείλη για να κάνει αντίθεση με την ψυχρή εμφάνισή της και ένα ουδέτερο, γαλακτερό μανικιούρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lopez εμφανίζεται με ένα σοφιστικέ ντύσιμο από την προσωπική της γκαρνταρόμπα. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, εθεάθη να βγαίνει με μάξι φόρεμα. Αν η Lopez έχει εμπνεύσει ποτέ τα εορταστικά σας ντυσίματα, σκεφτείτε επίσης να αναζητήσετε τις πιο casual εμφανίσεις της για την επόμενη έξοδό σας αυτή τη σεζόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο must blazer της σεζόν

HerNews ka

Kim Kardashian: Σχεδιάστρια μόδας δίπλα στους Dolce & Gabbana – Μάγεψε η συλλογή «Ciao Kim»

Her News

Μεταλλικές τσάντες: H τάση που επαναλαμβάνεται & που θα σαρώσει φέτος φθινόπωρο

HerNews ka