HerNews.gr
Μόδα

Μεταλλικές τσάντες: H τάση που επαναλαμβάνεται & που θα σαρώσει φέτος φθινόπωρο

Οι μεταλλικές τσάντες έχουν όλες τις πιθανότητες να γίνουν μια από τις αγαπημένες επιλογές για επένδυση σε μια τσάντα.

Η επανάσταση της γυναικείας μόδας με επικεφαλής την Coco Chanel και το εμβληματικό της 2.55, το θρυλικό Hermès Birkin , το Fendi Baguette, το αγαπημένο της Carrie Bradshaw  Loewe’s Amazon.Οι μεταλλικές τσάντες η τάση που επαναλαμβάνεται σεζόν με τη σεζόν

Η ιστορία της μόδας είναι γεμάτη από τσάντες που, με τα χρόνια, έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του εμβληματικού. Πρόκειται για πολυπόθητα κομμάτια που ξεπερνούν τις τάσεις της κάθε σεζόν και στα οποία το πέρασμα του χρόνου δεν τα βλάπτει, το αντίθετο μάλιστα.

Όταν πρόκειται να επενδύσουμε σε μια κλασική τσάντα, έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε αποχρώσεις που αποτελούν ασφαλή επιλογή , όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ.Οι μεταλλικές τσάντες η τάση που επαναλαμβάνεται σεζόν με τη σεζόν

Είναι απίθανο μια γυαλιστερή ασημί τσάντα να φαίνεται σαν μια προφανής και άμεση επιλογή για μια τσάντα χειρός ή χιαστί καθημερινή τσάντα, αλλά οι τάσεις φθινοπώρου/χειμώνα 2023-24 έρχονται σε αντίθεση με αυτήν τη θεωρία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ασημένια τσάντα –και σε μικρότερο βαθμό η χρυσή– καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ. Μάλιστα, ήδη τον περασμένο χειμώνα την είδαμε παντού.

Η ενσωμάτωση των μεταλλικών στο χρωματικό φανταστικό του street style έχει γίνει σταδιακά, και παρόλο που υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δεν βλέπουν ξεκάθαρα ένα total silver look , στα αξεσουάρ είναι άλλη ιστορία.

 Είναι ολοένα και πιο σύνηθες να βλέπουμε τη χρήση αυτών των τόνων ως περιστασιακή επιλογή, αφού η εσφαλμένη αντίληψη ότι είναι δύσκολο να συνδυαστούν και ότι προορίζονται μόνο για πάρτι και νυχτερινές εκδηλώσεις έχει απορριφθεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η iconic εμφάνιση της στα καλλιστεία ομορφιάς

HerNewskl

Τι ακριβώς είναι η υψηλή ραπτική & ποιος την αγοράζει στην πραγματικότητα;

HerNews ka

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε την πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα στο πιο trend χρώμα για φέτος

HerNews ka