HerNews.gr
Ελλάδα

Μεσολόγγι: Δωρεά υπερσύγχρονου ασθενοφόρου από συνταξιούχο αγρότισσα υπό έναν απλό “όρο”

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και παραδειγματική πράξη έκανε η συνταξιούχος αγρότισσα Αθηνά Παπαχρήστου, δωρίζοντας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου το οποίο μάλιστα έχει ήδη τεθεί στην επιχειρησιακή διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messologhinews.gr η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου είναι μια συνταξιούχος αγρότισσα που ζει στο Μεσολόγγι και αποφάσισε να δωρίσει το ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ με τον όρο ότι αυτό θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.

Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου»δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο δεύτερος όρος που ζήτησε χαριτολογώντας, η κυρία Αθήνα είναι όταν περνάει έξω από το σπίτι της το συγκεκριμένο ασθενοφόρο να χτυπά την σειρήνα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η αποτίμηση της συνάντησης Κυριάκου Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

HerNews ka

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Σοκαριστικό βίντεο με τη σύλληψη του 43χρονου που παρενοχλούσε 13χρονη

HerNews ka

Ελένη Τοπαλούδη: Συμπληρώνονται 5 χρόνια από το έγκλημα που «μούδιασε» το πανελλήνιο

HerNews ka