HerNews.gr
Ελλάδα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Σοκαριστικό βίντεο με τη σύλληψη του 43χρονου που παρενοχλούσε 13χρονη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube περιγράφει καρέ-καρέ τη σύλληψη του 43χρονου από την Πάτρα που παρενοχλούσε 13χρονο κορίτσι με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Με τη βοήθεια της αστυνομίας και σε συνεργασία με τον πατέρα της ανήλικης – ο οποίος είναι φίλος του- ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δείχνει πως κατάφερε να παγιδεύσει τον 43χρονο από την Πάτρα ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.

«Όταν ενημερώθηκα από τον Ηλία (πατέρας της ανήλικης) ότι ένα γυναικείο προφίλ επιμένει να στέλνει στην κόρη του άσεμνα μηνύματα, με αντρικά μόρια, όπως και εκείνος, έτσι και εγώ θορυβήθηκα και ξαφνιάστηκα. Η πρώτη σκέψη, του γονιού, ήταν ό,τι θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, ξύλο κτλ.. Προσπάθησα να συγκροτήσω τη σκέψη μου, όπως και του Ηλία και να δω αν από αυτό το πράγμα μπορούμε να τον πιάσουμε», περιγράφει στην αρχή του βίντεο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξεκινήσει από την επαρχία με ΚΤΕΛ στις 6 το πρωί και να επιδιώξει συνάντηση με ένα παιδάκι, που του έχει γράψει επανειλημμένως ότι είναι 13, ότι δεν είχε σεξουαλική εμπειρία και δεν ξέρει τα βασικά, η απάντησή του ήταν ότι αυτό τον εξιτάρει και του αρέσει. Προσπαθούσε να διασφαλίσει και από το γυναικείο και το αντρικό προφίλ, ότι δε θα τους βρει κάποιος γιατί αν τους βρει, θα πάει φυλακή.

Άρα, εις γνώσιν του έκανε κάτι παράνομο και συνομιλούσε με ένα κοριτσάκι και ήξερε ότι αν τον πιάσουν θα καταλήξει εκεί που είναι τώρα. Όταν το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει, ζητήσαμε τη βοήθεια του…..  που ασχολείται με τέτοια θέματα και είναι ο πιο κοντινός που έχω σε αστυνομικό. Μας συμβούλεψε να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία για να στηθεί η επιχείρηση.

Τετάρτη βράδυ μας στέλνει φωτογραφία με τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, 6  το πρωί θα έφευγε από το σπίτι του για να φτάσει 8:30 ή 9:30 Κηφισό και να πάει Πειραιά. Όταν έφτασε Πειραιά, του δώσαμε τη διεύθυνση του σπιτιού που είμαι τώρα. Από το βράδυ, είχαμε πάει να κάνουμε μήνυση. Ήταν κλειστό το γραφείο, και μας είπαν να πάμε το πρωί, πήγε ο μπαμπάς του κοριτσιού, εγώ είχα ειδοποιήσει τον αστυνομικό ότι θα γίνει συνάντηση… Ο πατέρας παρέμεινε στο τμήμα, είχαμε συνεχή επικοινωνία…», περιγράφει στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το σακίδιο με τα ερωτικά βοηθήματα που κουβαλούσε ο 43χρονος

«Μέσα στο σπίτι ήμασταν εγώ, ο cameraman, πίσω από την πόρτα ήμασταν εγώ με τον Λεωνίδα. Χτυπάει το κουδούνι, εκεί δε σας κρύβω ότι τα έχασα…. ανεβαίνει πάνω, του είχαμε αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα γιατί δε ξέραμε πως να φερθούμε… Πραγματικά τα είχα χάσει, ένιωθα ότι θα φύγω επιτόπου… Μετά από κάποια πολύ άβολα δευτερόλεπτα που μας χωρίζει ένα φύλλο, ξαφνικά βγαίνει ο Λεωνίδας και ανοίγει απότομα την πόρτα, βγαίνω κι εγώ, τον κοιτάω, παγώνει αυτός όπως κι εγώ, μπαίνει μέσα και από εκεί και πέρα, πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία που ήταν ήδη σε ετοιμότητα…. Τον συλλάβανε, τον βάλανε στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο Α.Τ Δραπετσώνας… 

Ένα backpack είχα μαζί του, το οποίο μέσα είχε όλων των ειδών τα ερωτικά βοηθήματα, γυναικεία εσώρουχα… Στην ασφάλεια τρελάθηκαν με αυτά που βρήκαν μέσα…. Η αστυνομία έφτασε στο ένα λεπτό, κυριολεκτικά το 1 λεπτό μπορεί να φανεί αιώνας», προσθέτει στη συνέχεια.

Στο τέλος, εμφανίστηκε ο πατέρας της 13χρονης όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αποκάλυψαν πως ο σκοπός του συγκεκριμένου βίντεο, είναι να ενθαρρύνουν παιδιά να μιλήσουν στους γονείς τους αλλά και να αποτρέψουν παιδόφιλους να προσπαθήσουν να συνευρεθούν ερωτικά με ανήλικα άτομα.

Δείτε το βίντεο:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η νόσος της καμήλας εισβάλει στην Ευρώπη και τρομάζει

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Μιλά για την επιρροή του πολέμου στη χώρα μας – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

Καλός ο καιρός το Σάββατο – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

HerNews ka