HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Αποκάύψε πότε εκείνη και ο Travis Barker συνέλαβαν το μωρό τους

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker συνέλαβαν φυσικά το αγοράκι τους , τον Rocky – και το ζευγάρι ξέρει ακριβώς «πότε συνέβη».

Η δημιουργός του Poosh μοιράστηκε αυτή τη λεπτομέρεια ενώ έλεγε στις αδερφές της τα νέα της εγκυμοσύνης της στο επεισόδιο της Πέμπτης στο “The Kardashians”.

Η ίδια αποκάλυψε: «Συνέβη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Kourtney Kardashian

Η Kourtney συνέχισε λέγοντας σε μια εξομολόγηση ότι αυτή και ο Barker «δεν προσπαθούσαν καθόλου» να συλλάβουν μετά τη διακοπή της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Δεν ήλεγχα καν την ωορρηξία μου πια», εξήγησε η Kardashian. «Αποφασίσαμε να το αφήσουμε στα χέρια του Θεού. Νόμιζα ότι απλώς δεν συνέβαινε και το αποδεχόμασταν, και μετά, το σχέδιο του Θεού».Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian και Kourtney Kardashian

Σημείωσε ότι «χρειάστηκε ένας χρόνος» για να βγάλει «όλες αυτές τις ορμόνες και χημικές ουσίες» από το σύστημά της μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Kourtney Kardashian μοιράστηκε τα νέα με τις αδερφές της βάζοντας φωτογραφίες υπέρηχου διάρκειας 12 εβδομάδων σε φακέλους για καθεμία από αυτές.

«Το γεγονός ότι έμεινε έγκυος είναι τόσο όμορφο», είπε η Kim Kardashian «Είναι αυτό που προορίζεται να γίνει».

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker

Η Khloé, από την πλευρά της, είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που συνέβη για εκείνη».

Σε μια ξεχωριστή σκηνή, ο γιος της Kourtney, Reign, μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του, από το να θέλει να μάθει στο μικρό πώς να παίζει βιντεοπαιχνίδια μέχρι να το ονομάσει Deez Big Nuts.

Η Kourtney μοιράστηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της σε μια συναυλία τον Ιούνιο των Blink-182, ακολουθούμενη από ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου αργότερα τον ίδιο μήνα.

Το αγοράκι του ζευγαριού, ο Rocky, γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου — αλλά δεν έχουν μοιραστεί φωτογραφίες του βρέφους από την άφιξή του ακόμη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

HerNews ka

Cher: Προσέλαβε 4 άνδρες για να απαγάγουν τον γιό της την ημέρα της επετείου του

HerNews ka

Η easyJet προχωρά σε περικοπή πτήσεων τους θερινούς μήνες

Her News