HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν με έναν τρόπο μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στα οικονομικά του αλλά και στην προσωπική του ζωή. 

«Την περίοδο που είχαμε τον κορονοϊό με ζόρισαν τα οικονομικά μου σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Τον τελευταίο καιρό ήρθαν διάφορα στη ζωή μου που με ζόρισαν, από την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, θέματα υγείας και οικονομικά. Πέρασα ένα σοκ. Πλέον με νοιάζει να μπουν σε τάξη τα επαγγελματικά μου και τα οικονομικά μου», αποκάλυψε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τη δημόσια κριτική που δέχεται ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε: «Το τελευταίο διάστημα δέχομαι πιο έντονη κριτική για τα προσωπικά μου. Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου. Το κοινό με ξέρει και έχει δει ότι τόσα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Όταν παρεμβαίνω σε κάτι σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα». 

Αναφερόμενος στα παιδιά του είπε: «Τις ημέρες που έχω τα παιδιά εγώ αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%. Το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο, τις δραστηριότητές. Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο αλλά και πολύ ευχάριστο». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Στην προηγουμένη μου ζωή ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια γιατί έχω υπερυψωμένα οπίσθια»

HerNews ka

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου»

Her News

Τζώρτζια Κεφαλά: «Στην αρχή της καριέρας μου, η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως – Ήταν πολύ βαριά»

Her News