HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι «ανόητο»

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ φέρεται να ήταν εξοργισμένος όταν το ντοκιμαντέρ του γιου του Πρίγκιπα Χάρι και της νύφης του Μέγκαν Μαρκλ, κυριάρχησε στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022.

«Το ντοκιμαντέρ έβγαλε τον άνεμο από τα πανιά όλων», είπε μια πηγή στον δημοσιογράφο Omid Scobie για το τελευταίο του βιβλίο, «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival».

Σε ένα εκ των προτέρων αντίγραφο που έλαβε η Page Six, ο χρήστης πρόσθεσε ότι ο Κάρολος «έκανε το καλύτερο δυνατό» για να τραβήξει τη θετική προσοχή των μέσων ενημέρωσης μετά την άνοδό του στον θρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο του 2022.Βασιλιάς Κάρολος, Πρίγκιπας Χάρι

Ωστόσο, σύμφωνα με την πηγή, «κανείς δεν παρακολουθούσε» χάρη στην πολυδιαφημισμένη κυκλοφορία των Sussexes στο Netflix, «Harry & Meghan».

Μέσα στην απογοήτευσή του, ο Κάρολος «από το να μην ήθελε κανείς να μιλήσει για τον γιο του τον επέκρινε αποκαλώντας τον “αυτόν τον ανόητο”», ισχυρίστηκε ένας άλλος βασιλικός γνώστης.

«Ο Βασιλιάς ήταν πραγματικά λυπημένος για την όλη κατάσταση», είπε η πηγή στον Scobie τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα της σειράς.

«Ήταν θυμωμένος, αλλά δεν ήθελε ο κόσμος να μιλάει άσχημα για τον γιο του μπροστά του. Ήταν μια σύντομη στιγμή που σταμάτησε και συνειδητοποίησε πόσο άσχημα είχαν γίνει τα πράγματα».

Ωστόσο, ο Σκόμπι σημείωσε ότι η συμπάθεια του Καρόλου για τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ «εξαφανίστηκε σύντομα» όταν η προσοχή των μέσων ενημέρωσης επισκίασε τη δική του.

Παρά τις ενδεικτικές συνεντεύξεις, τόσο ο Κάρολος όσο και ο Χάρι φέρεται να προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν με τον βασιλιά νωρίτερα αυτό το μήνα για να του ευχηθούν για τα 75α γενέθλιά του.

Έστειλαν ακόμη και ένα βίντεο με τα παιδιά τους να τραγουδούν το “Happy Birthday”, σύμφωνα με την πηγή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη της «απλώς συνέβη»

HerNews ka

Σάρα Φέργκιουσον: Είναι «γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι δύο μάχονται με τον καρκίνο

HerNews ka

Titan: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την «ώρα μηδέν»-Το οξυγόνο τελειώνει στις 14:08

Her News b