HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Το νέο «nipple bra» της με ψεύτικες θηλές έχει ήδη εξαντληθεί

Η τέλεια πληρότητα, βελτιωμένο σχήμα και αυθεντική αύξηση… με ενσωματωμένη ανασηκωμένη λεπτομέρεια θηλής για ζωηρή εμφάνιση χωρίς σουτιέν που κάνει μια τολμηρή δήλωση. Η επένδυση του δίνει μια “σέξι, φυσική εμφάνιση ανύψωση και υποστήριξη”, λέει η περιγραφή της νέας συλλογής σουτιέν της Kim Kardashian που κυκλοφόρησε από την εταιρεία ρούχων της Skims.

Φαίνεται ότι υπάρχει ζήτηση για το σουτιέν με ενσωματωμένες θηλές – τη νέα κυκλοφορία της Kim Kardashian- η οποία έχει χαρακτηριστεί ως “boob job bra”, καθώς έχει ήδη εξαντληθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η Kim Kardashian έγινε πρωτοσέλιδο όταν κυκλοφόρησε το εσώρουχο αφού ισχυρίστηκε ότι «όσο ζέστη κι αν έχει, πάντα θα δείχνεις κρύα» και ότι «σε αντίθεση με τα παγόβουνα, αυτά δεν πάνε πουθενά».

Το σουτιέν έχει αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία και οι κριτικές δεν θα μπορούσαν να είναι πιο συμπληρωματικές. «Αυτό το σουτιέν σίγουρα τραβάει την προσοχή… και δίνει αυτό το “ψύχραιμο” βλέμμα – τους πιάνω να κοιτούν τις θηλές» είπε μια κυρία στην ενότητα κριτικής του προϊόντος.

Ένας από τους στόχους της Skims είναι να θέσει “νέα πρότυπα παρέχοντας λύσεις για όλους” … και σίγουρα φαίνεται να το κάνει αυτό με το νέο τη εντυπωσιακό έργο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Εσώρουχα: Οι βασικές τάσεις του «νέου σέξι»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καρλ Λάγκερφελντ: Δημοπρασία από… «χρυσό» για τα σχέδια μόδας του

Her News

Naomi Campbell: Η πρώτη ματιά στη συνεργασία της με το “Pretty Little Thing”

HerNews ka

Margot Robbie: Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φανταστικές της εμφανίσεις

HerNews ka