HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί – «Είναι καλά τώρα»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης φαίνεται πως είναι πλέον καλύτερα ψυχολογικά καθώς πήρε εξιτήριο από το «Δαφνί» όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα μετά από αυτοκτονικές τάσεις.

Ο ηθοποιός που με δική του επιλογή αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την ψυχιατρική κλινική «Δαφνί», χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μια εβδομάδα με σκοπό να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Έχω ανακαλύψει… πώς να το πω τώρα, έτσι… το νόημα της ζωής, μέσα από τις πάρα πολλές συνεδρίες που έχω κάνει, έχει… σαν να έχει ξαναγεννηθεί μέσα μου μία διάθεση (…)

Το Δαφνί δεν είναι ένα τρελάδικο με την τρέχουσα, απλή έννοια. Το Δαφνί είναι μια ανώτερη ψυχιατρική κλινική, από πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι διδάσκουν τους δρόμους για να ανακαλύψει και να βρει κανείς και να ξεψαχνίσει της ψυχής του τα βάθη», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης στο T-Live.

Πήρε εξιτήριο από το «Δαφνί» ο Σταμάτης Γαρδέλης – Pronews.gr

Το μεσημέρι της Τρίτης 28/11, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική και έχει επιστρέψει σπίτι του.

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι μια χαρά τώρα. Μίλησα μαζί του πριν δυο ώρες. Είναι στο σπίτι του, θα τον δω μεθαύριο» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκη Κεραμέως: «Τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, αυτό είναι που μας νοιάζει πιο πολύ από όλα»

HerNews ka

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» & οι «Boys and Noise»

Her News b

ΒΟ: «Έχω παντρευτεί στο παρελθόν»

Her News b