HerNews.gr
Μόδα

Naomi Campbell: Η πρώτη ματιά στη συνεργασία της με το “Pretty Little Thing”

Η συνεργασία της Naomi Campbell με το Pretty Little Thing ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου και το εμβληματικό σούπερ μοντέλο ζέστανε τα πράγματα με μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα καθώς έδωσε στους θαυμαστές μια κλεφτή ματιά στα σχέδιά της την Τετάρτη.

Η Naomi Campbell που κάλυψε το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue μαζί με τις συναδέλφους της OG supermodels Linda Evangelista, Cindy Crawford και Christy Turlington – αιχμαλωτίζει τα πάντα, από ένα bodycon λευκό φόρεμα μέχρι σέξι κλαμπ εμφανίσεις για τη συλλογή, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με τους ανερχόμενους σχεδιαστές Victor Anate και Έντβιν Τόμσον.

Ναόμι Κάμπελ

Η σταρ της πασαρέλας δείχνει έτοιμη να χορέψει όλη τη νύχτα με τα κομμάτια της, όπως ένα δερμάτινο μαύρο μίνι φόρεμα με μοτίβο κροκό, αλλάζει τα πράγματα με ένα ροζ χρυσό φόρεμα με παγιέτες σαν μπάλα ντίσκο που θυμίζει τα μεταλλικά μίνι Gianni Versace από τη δεκαετία του ’90 που η Campbell βοήθησε στη διάδοση.

Ναόμι Κάμπελ

Ενώ ορισμένα από τα σχέδια είναι της πιο έντονης ποικιλίας – όπως μια μαύρη φόρμα που φοριέται κάτω από μια μακριά βίγκαν δερμάτινη καμπαρντίνα – άλλα, συμπεριλαμβανομένου ενός λευκού μάξι με διακριτικό κόψιμο, θα μπορούσαν να φορεθούν για μια κομψή βραδινή έξοδο.

Ναόμι Κάμπελ

Η Naomi Campbell η οποία καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο μωρό της τον Ιούνιο – μίλησε με το Women’s Wear Daily για τη σειρά την Τετάρτη, παραδεχόμενη ότι ήξερε ότι η συνεργασία με το Pretty Little Thing θα προκαλούσε αντιδράσεις, όπως βίωσε η οικολογική Kourtney Kardashian όταν κυκλοφόρησε τη σειρά της με τη Boohoo πέρυσι.

Ναόμι Κάμπελ

«Ως αλλαγή, νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν καλό να κάνω», είπε στο περιοδικό. «Ξέρω ότι είναι γρήγορη μόδα και ότι ο κόσμος έχει την κριτική του. Δεν τους αρνούμαι. Αλλά ως δημιουργός αλλαγών, ένιωσα ότι αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να επηρεάσω την αλλαγή στη βιομηχανία, ώστε να αναγνωριστούν οι αναδυόμενοι σχεδιαστές μου και να τους δουν σε μια παγκόσμια πλατφόρμα».

Ναόμι Κάμπελ

Ναόμι Κάμπελ

Πράγματι, έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια στην ανάρτησή της στο Instagram που ανακοινώνει τη συνεργασία, με έναν θαυμαστή να γράφει: «Αυτό είναι ειλικρινά απαίσιο. Θα μπορούσε να είχε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο σεβασμός έχει χαθεί».

Ωστόσο, η Campbell είπε ότι συνεργάστηκε με την Anate, μια άγνωστη 20χρονη Νιγηριανή σχεδιάστρια, και τον γεννημένο στην Τζαμάικα Thompson, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της μάρκας ρούχων Theophilio με έδρα το Μπρούκλιν, για να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας σε διαφορετικά ταλέντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

HerNewskl

Rihanna: Πώς αναβάθμισε το maternity look του Super Bowl;

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Φόρεσε το πιο stylish crop top της σεζόν!

HerNewskl