HerNews.gr
Social News

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια selfie με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της

Sarah Jessica Parker

Και κάπως έτσι…. η πενταμελής οικογένεια της Sarah Jessica Parker πόζαρε για μια σπάνια φωτογραφία.

Η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της, Matthew Broderick ήταν όλοι χαμογελαστοί με τα τρία παιδιά τους κατά τη διάρκεια της γιορτής των Ευχαριστιών.

Ο 21χρονος γιος του ζευγαριού, James, μοιράστηκε τη φωτογραφία  στο Instagram την Κυριακή, γράφοντας, «Cheers, Καλιφόρνια».Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick και παιδιά

Ο φοιτητής κρατούσε το τηλέφωνο για τη selfie ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι δίπλα στην Parker, και τις δίδυμες αδερφές του Marion και Tabitha, 14 ετών.

Ο Matthew Broderick χαμογελούσε από την άλλη άκρη του κρεβατιού με ένα ριγέ πουκάμισο και γυαλιά.

Οι ακόλουθοι του εφήβου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάστηκαν με την οικογενειακή φωτογραφία.

«Ως μαμά, αυτή είναι μια ευτυχισμένη μαμά που έχει όλα της τα παιδιά μαζί!!» Ένας χρήστης του Instagram έγραψε, ενώ ένας άλλος αποκάλεσε την εικόνα «τόσο υπέροχη».Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick στο New York City Ballet 2023 Fall Fashion Gala

Ο Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick είναι παντρεμένοι από τον Μάιο του 1997, υποδέχθηκαν τον James το 2002 και τα δίδυμά τους μέσω παρένθετης μητέρας επτά χρόνια αργότερα.

Το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού αποφοίτησε από το λύκειο το 2021 και στη συνέχεια ξεκίνησε την πρώτη του χρονιά στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στο Ρόουντ Άιλαντ.

Όταν ο James έκλεισε τα 20 πέρυσι, η Parker γιόρτασε τη σημαντική στιγμή με ένα συγκινητικό αφιέρωμα για το πώς «άλλαξαν όλα» όταν γεννήθηκε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: “Θα αρχίσω να κλαίω. Δεν έχω αρχίσει ακόμα”

HerNewskl

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου: “Έφυγε” από τη ζωή η γιαγιά του – “Ο άνθρωπος που φρόντιζε την μάνα μου, στην βαριά αρρώστια του AIDS”

Her News

Καλομοίρα: Η τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε για την 13η επέτειό της με τον Γιώργο Μπούσαλη

HerNews ka