HerNews.gr
DECORNEWS

6 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να φαίνεται πιο luxury

Είτε έχετε στολίσει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φέτος είτε όχι, ενώ αυτό το εορταστικό κεντρικό κομμάτι είναι αναμφίβολα ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα δωμάτιο πιο χριστουγεννιάτικο, δεν είναι πάντα τόσο απλό να το κάνετε να αισθάνεται τόσο πολυτελές όσο θα θέλατε.

Τα ακριβά χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορεί να φαίνονται πολυτελή, αλλά το να ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε ένα τεχνητό δέντρο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ανεβάσετε την εικόνα του.

Δοκιμάστε αυτές τις 6 χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης από μερικούς από τους καλύτερους διακοσμητές δέντρων, για να κάνετε το δέντρο σας να φαίνεται πιο ακριβό φέτος.

1. Τοποθετήστε φυλλώματα

ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με φύλλωμα τυλιγμένο

Η χρήση φυλλώματος, είτε αληθινού είτε μιας εφεδρικής χριστουγεννιάτικης γιρλάντας , είναι ένας έξυπνος τρόπος όχι μόνο να μεγαλώσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά να το κάνετε πιο κομψό.Το πρόσθετο βάθος και η ποικιλία των φύλλων φέρνει πρόσθετη ζεστασιά και οργανικό ενδιαφέρον σε αυτό το παραδοσιακό βασικό προϊόν και πραγματικά αναβαθμίζει τον άνετο και εορταστικό παράγοντα!

2. Κρατήστε το κλασικό

ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα παραδοσιακό σπίτι

Ενώ μπορεί να δελεάζεστε από τις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης των Χριστουγέννων , οποιαδήποτε σχέδια που είναι λίγο πιο ιδιόμορφα ή πιο πρωτότυπα είναι πιθανό να μην φαίνονται τόσο ακριβά όσο να προσκολλώνται στα κλασικά. Μια απλή πινελιά από αποξηραμένα πορτοκάλια έχει πάντα κλασική αίσθηση και βοηθά στην ανύψωση του χώρου.

3. Επιλέξτε έναν ακριβό συνδυασμό χρωμάτων

ένα χριστουγεννιάτικο μπουφέ

Στα σπίτια μας, υπάρχουν αναμφισβήτητα χρωματικές τάσεις που μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται πιο ακριβός – και αυτό δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα. Η αντίθεση φέρνει μια πολυτελή εμφάνιση, αν έχετε πολλά λευκά, προσθέστε σκούρο καφέ και μαύρο. Ένα βαθύ, σκούρο καφέ είναι το απόλυτο πολυτελές χρώμα.

4. Επιμείνετε σε ένα θέμα

ένα ουδέτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η ιδέα της συλλογής μιας ποικιλίας διασκεδαστικών, αταίριαστων στολιδιών με την πάροδο των ετών μπορεί να φαίνεται σαν ένας τρόπος να αγκαλιάσετε πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά δεν θα λειτουργήσει απαραίτητα προς όφελός σας όταν πρόκειται να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που να φαίνεται πιο ακριβό.Το να παραμείνετε πιστοί σε ένα συγκεκριμένο θέμα για τη διακόσμηση σας είναι το κλειδί για ένα υπερυψωμένο και καλοσχεδιασμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε είτε παραδοσιακό, είτε μοντέρνο μονόχρωμο, η διατήρηση ενός συνεκτικού σχεδίου το καθιστά πραγματικά ελκυστικό οπτικά.

5. Αγκαλιάστε την υφή

ένα κοντινό πλάνο ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου

Για να προσθέσετε ποικιλία στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας που θα ανανεώσει την εμφάνιση, σκεφτείτε να εισαγάγετε υφές που φαίνονται πιο ακριβές. Κομμένα στολίδια, φινιρίσματα αντίκες και φυσικά υλικά θα βοηθήσουν στο να κάνει ένα δέντρο να φαίνεται πιο πολυτελές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βελούδινη κορδέλα που φαίνεται πιο πλούσια και πιο όμορφη. Για πρόσθετο ενδιαφέρον, μπορείτε να ενσωματώσετε στολίδια διαφόρων υφών, μεγεθών και σχημάτων που κρέμονται πάντα ομοιόμορφα.

6. Μην τσιγκουνεύεστε τα φώτα

ένα μοντέρνο σαλόνι με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το μυστικό είναι να αποκτήσετε ένα πυκνό, ομοιόμορφο άπλωμα – όχι πάντα εύκολο όταν δεν έχετε ένα προφωτισμένο δέντρο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα, συμπεριλαμβανομένης της “μεθόδου ζιγκ ζαγκ” και τα φώτα είναι ο “κορμός” του δέντρου σας που μπορούν να κάνουν τον φωτισμό να φαίνεται λίγο πιο πολυτελής.

Έχετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας σε λάθος μέρος; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν πού πρέπει πραγματικά να τοποθετηθεί

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να ξεστολίσεις πρακτικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Her News

Αγίου Βαλεντίνου: Κάνε στον αγαπημένο σου το τέλειο δώρο απο τη VipArt!

Her News

PALLETREE: Η top επιλογή των celebrities για Χρστουγεννιάτικη διακόσμηση

Her News