HerNews.gr
Διεθνή

Bruce Willis: Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται καθώς οι κόρες περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του

Η διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Bruce Willis κάνει την κατάστασή του λιγότερο ευνοϊκή κάθε στιγμή, καθώς ολόκληρη η οικογένειά του περνάει ήδη όσο περισσότερο χρόνο γίνεται δίπλα του. 

Τις τελευταίες μέρες, μια από τις κόρες του μοιράστηκε μια σπαρακτική ανάρτηση αφού δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο Bruce της κρατάει το χέρι για λίγα δευτερόλεπτα.

Το να τον βλέπεις να είναι εντελώς μπερδεμένος και να “απουσιάζει” είναι αποκαρδιωτικό όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο που μεγάλωσε βλέποντας τις ταινίες του.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Radar Online, ο Willis έχει όλες τις κόρες του στο πλευρό του του ανά πάσα στιγμή, καθώς η γνωστική του κατάσταση μειώνεται σταθερά με ταχύτερο ρυθμό από πριν.

Είναι μια τρομερή και θλιβερή κατάσταση για όλους όσους αλληλεπιδρούν με τον Bruce σε τακτική βάση.

Ένα άλλο άτομο που επίσης προσπαθεί να περάσει χρόνο με τον Bruce είναι η μητέρα των τριών πρώτων κορών του, η ηθοποιός Demi Moore . Όταν η κατάσταση άρχισε να καταλαμβάνει τον ηθοποιό, θυμήθηκε την Demi μόνο όταν την κοίταξε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Η σημερινή σύζυγος Emma Hemming Willis έχει επανειλημμένα μιλήσει σε μέσα ενημέρωσης για το πόσο δύσκολο ήταν αυτό για εκείνη, που πρέπει να φροντίζει περισσότερο τον Bruce Willis σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

 Εν μέσω των Χριστουγέννων υπάρχει ένας διαφαινόμενος φόβος ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες γιορτές που περνά ο ηθοποιός με την οικογένειά του. Οι κόρες του είναι πάντα μαζί του. Τόσο η Demi όσο και η Emma αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να περικυκλώσουν τον Bruce με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική throwback φωτογραφία που ανήρτησε η κόρη του – «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η πρόσκληση για τη στέψη τους δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Παλάτι (Φωτο)

HerNews ka

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στην πισίνα, την έσωσε η προπονήτριά της

Her News

Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία από σεισμό 7,7 Ρίχτερ

Her News