HerNews.gr
Διεθνή

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική throwback φωτογραφία που ανήρτησε η κόρη του – «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

Η Ρούμερ Γουίλις μοιράστηκε μια συναισθηματική αναδρομική φωτογραφία της ίδιας και του μπαμπά της Μπρους, καθώς ο ηθοποιός συνεχίζει να παλεύει με τη μετωποκροταφική άνοια.

«Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου σήμερα», έγραψε η κόρη του, μέσω Instagram τη Δευτέρα μαζί με ένα στιγμιότυπο του πατέρα της να την κρατά όταν ήταν μικρή.

Η αδερφή της Ρούμερ, Ταλούλα, έδωσε μια παρηγορητική απάντηση, γράφοντας: «Σ’ αγαπώ αδερφή».

Η ανάρτηση έρχεται εννέα μήνες αφότου ο Μπρους, 68 ετών, διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Μόλις ένα χρόνο πριν, η οικογένεια του ανακοίνωσε ότι έκανε ένα βήμα πίσω από την υποκριτική λόγω της διάγνωσής του με αφασία.

Τον περασμένο μήνα, ο φίλος του Μπρους μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάσταση του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι «δεν είναι εντελώς ομολιτικός».Ο Bruce Willis και η έγκυος Rumer Willis

«Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περισσότερη χαρά από αυτόν», είπε ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον σε μια συνέντευξη με το The Post.

«Λάτρευε τη ζωή και… απλώς λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».

«Δεν είναι εντελώς ομιλητικός. Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης, δεν ήθελε να το μάθει κανένας, και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως είναι ακόμα ο Μπρους».Μπρους Γουίλις: Το νέο μήνυμα της συντρόφου του για την υγεία του - ΤΑ ΝΕΑ

Η μικτή οικογένεια του αποτελούμενη από τις πέντε κόρες που μοιράζεται με τη σύζυγό της Έμα Χέμινγκ και την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ,  ήταν ανοιχτή και ευάλωτη σχετικά με την εμπειρία τους καθώς ο σταρ του κινηματογράφου μάχεται με την ασθένεια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ταλούλα μοιράστηκε στο “The Drew Barrymore Show” ότι είναι ευγνώμων που η κατάσταση του πατέρα της δεν έχει επιδεινωθεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Grammy 2023: Ποιος είναι ο λόγος που ξέσπασε η Adele σε κλάματα;

HerNewskl

Madonna: Σχεδιάζει την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

HerNewskl

Η Barbie αστροναύτης, σε ένα ταξίδι χωρίς όρια!

Her News