HerNews.gr
Διεθνή

Robert Pattinson: Εξομολογείται ότι βίωσε πραγματικό οργασμό ενώ έπαιζε τον Salvador Dalí στο «Little Ashes»

Ο Robert Pattinson καθιερώθηκε ως ένα από τα σύμβολα του σεξ στο Χόλιγουντ, ωστόσο, δεν ξεκίνησε με το Twilight Saga. Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε μια σκηνή που έζησε στα γυρίσματα του Little Ashes και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην ταινία Little Ashes , η οποία κυκλοφόρησε το 2008, ο Robert Pattinson αποκάλυψε ότι είχε έναν οργασμό που μπορούσε να δει κανείς στις οθόνες. Η πραγματικότητα δεν ξεπέρασε μόνο τη φαντασία όταν ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την Kristen Stewart, την πρώην συμπρωταγωνίστριά του.

Ο επαγγελματισμός και η αγάπη του για τον κινηματογράφο ήταν τέτοια που τον έκαναν επίσης να περάσει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας λίγο πριν τη συναντήσει στα γυρίσματα, αφήνοντας τον εαυτό του να απολαύσει τα πάθη του, αν και με μια “ντροπιαστική” χροιά. 

Σε μια συνέντευξη πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, το 2013 στο γερμανικό περιοδικό «Interview», ο Pattinson παραδέχτηκε ότι το αυθεντικό του πρόσωπο οργασμού είναι «χαραγμένο για την αιωνιότητα» στην κασέτα, καθώς έδινε ευχαρίστηση στον εαυτό του κατά τη διάρκεια της γκέι σεξ σκηνής της ταινίας.

«Κάποτε αποφάσισα να σταματήσω την υποκριτική (…) Έπρεπε να κάνω πολλές σκηνές όπου ήμουν γυμνός και έπρεπε επίσης να αυνανίζομαι. Το έκανα», είπε.

Robert Pattinson: Περιμένει το πρώτο του παιδί με την Suki Waterhouse

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tom Cruise: Κάνει το «επόμενο βήμα» με την 36χρονη Ρωσίδα σύντροφό του

HerNews ka

Έρευνα: Αυξημένες οι περιπτώσεις άγχους και κατάθλιψης λόγω πανδημίας

Her News

Rihanna: Αισθάνεται «ολοκληρωμένη» με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

HerNews ka