HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Αισθάνεται «ολοκληρωμένη» με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η Rihanna γέννησε το δεύτερο παιδί της νωρίτερα αυτό το μήνα, με την τραγουδίστρια να νιώθει ότι «η οικογένειά της είναι πλέον πλήρης».

Έχει αναφερθεί ότι η Rihanna πάντα ήθελε να γίνει μητέρα και ονειρευόταν να κάνει περισσότερα από ένα παιδιά. Και τώρα η ειδικός σχέσεων Louella Alderson είπε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να αισθάνεται πλήρης με το δεύτερο παιδί της.

Η Ριάνα

Μιλώντας στο The Mirror, είπε: «Πρώτον, η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού μπορεί να εκπληρώσει την επιθυμία της να διευρύνει την οικογένειά της και να βιώσει τη χαρά της ανατροφής πολλών παιδιών. Η απόκτηση ενός άλλου παιδιού μπορεί επίσης να διευρύνει την ικανότητα για αγάπη στην καρδιά ενός γονιού.

«Η Rihanna μπορεί να αισθάνεται μεγάλη αγάπη και σύνδεση και προς τα δύο παιδιά της, και αυτή η αυξανόμενη αγάπη θα μπορούσε να συμβάλει στο να αισθάνεται πλήρης ως τετραμελής οικογένεια. Η αγάπη που νιώθει για τα παιδιά της θα μπορούσε να είναι απίστευτα ικανοποιητική, φέρνοντας μια αίσθηση σκοπό και ζεστασιά στη ζωή της».

H ειδικός είπε επίσης ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky μπορεί να αισθάνονται ότι το νέο τους μωρό μπορεί να υποστηρίξει το πρωτότοκό τους με «συντροφικότητα και ισόβιο δεσμό».

Πρόσθεσε πως η Rihanna θα έχει επίσης «την ευκαιρία να βιώσει ξανά τη μητρότητα και να δημιουργήσει διαφορετικές σχέσεις με κάθε παιδί της, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και την ηλικία του».

Rihanna

Η Λουέλα είπε ότι η Rihanna θα μπορέσει να αξιοποιήσει τον «πλούτο γνώσεων και εμπειριών» από την ανατροφή του πρώτου της γιου, καθώς θα εξερευνήσει τη μητρότητα για δεύτερη φορά. Δήλωσε ότι αυτό θα της δώσει μια «αίσθηση εμπιστοσύνης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Χώρισε με τον Romain Gavras γιατί την θεωρούσε «εργασιομανή»

HerNews ka

Kristen Stewart: Όπως δεν την έχουμε ξανά δει για το εξώφυλλο του Rolling Stone

HerNews ka

Rihanna: Αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια απουσίας!

HerNewskl