HerNews.gr
Διεθνή

Tom Cruise: Κάνει το «επόμενο βήμα» με την 36χρονη Ρωσίδα σύντροφό του

Ο 61χρονος Tom Cruise έχει «πλησιάσει περισσότερο» τη Ρωσίδα κοινωνικό πρόσωπο Elsina Khayrova, 36 ετών, τους τελευταίους δύο μήνες και τώρα βγαίνει επίσημα μαζί της όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Είναι πολύ γνωστό στον κύκλο της Elsina ότι αυτή και ο Tom είναι πλέον μαζί», είπε ένας από τους γνώστες της εφημερίδας.

«Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφηθούν μαζί γιατί θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους», συνέχισε η πηγή.

«Ο Tom έχει διανυκτερεύσει στο διαμέρισμα της Elsina, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Απολαμβάνουν να κάνουν παρέα μαζί και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από αυτά που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».Elsina Khayrova.Και οι δύο παρευρέθηκαν σε ένα εορταστικό δείπνο για την υποστήριξη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου, όπου ο πρίγκιπας William ήταν ο επίτιμος καλεσμένος.

Αν και ο Tom Cruise και η Elsina έφτασαν χωριστά, φίλοι είπαν στο πρακτορείο ότι δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους κεκλεισμένων των θυρών στο διαμέρισμά της στο Knightsbridge του Λονδίνου, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.Elsina Khayrova.Ωστόσο, το ζευγάρι έχει βγει ινκόγκνιτο για βόλτες στο Hyde Park, ισχυρίστηκαν πηγές.

Οι δυο τους φέρεται να έχουν δειπνήσει ιδιωτικά σε πολλά αποκλειστικά εστιατόρια του Λονδίνου.

Συνδέθηκαν για πρώτη φορά  ρομαντικά , αφού φέρεται να συναντήθηκαν σε ένα πάρτι στην πολυσύχναστη γειτονιά Mayfair του Λονδίνου τον Δεκέμβριο.

«Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι μπερδεμένος μαζί της», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας τότε στη Daily Mail.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Mimi Rogers από το 1987 έως το 1990, τη Nicole Kidman από το 1990 έως το 2001 και την Katie Holmes από το 2006 έως το 2012.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

Η Khayrova, από την πλευρά της, χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Dmitry Tsetkov το 2022.

«Ανεξάρτητα με όποιον είναι, τον Tom Cruise ή οποιοσδήποτε άλλος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι της αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και ότι έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Tom πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος για εκείνη, της εύχομαι ότι καλύτερο».

Tom Cruise: Νοίκιασε ολόκληρο τον όροφο εστιατορίου στο Λονδίνο για να βγει ραντεβού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H μικρή αδελφή της Barbie θα έχει σκολίωση

Her News b

Joe Jonas: Συγκινήθηκε επί σκηνής όσο τραγουδούσε το τραγούδι που είχε γράψει για την πρώην σύζυγό του

HerNews ka

Πιρς Μόργκαν: Αμφισβητεί την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον – «Πιο αδύνατη από ποτέ»

HerNews ka