HerNews.gr
Ελλάδα

Σαλαμίνα: Νεκρή 43χρονη γυναίκα από πυροβόλο όπλο – Είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον σύντροφό της

Μια 43χρονη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 5/12 νεκρή στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 9.30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους πως άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη.

Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.

Την υπόθεση που έχει πάρει συγκλονιστική τροπή έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Η 43χρονη είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση τον 71χρονο συντρόφου της, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως βασικός ύποπτος της γυναικοκτονίας.

Η καταγγελία είχε γίνει το Σάββατο (2/12) στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και αναφέρει τα εξής: «Την 22:40 ώρα της 01/12/2023, εντός της οικίας τους, εν λόγω άνδρας προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες, απείλησε και εξύβρισε την σύντροφό του, ενώ προέβη στην υπεξαίρεση του κινητού τηλεφώνου και του Ι.Χ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της παθούσας»

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σαλαμίνας πρότειναν στο θύμα να πάρει «panic button» και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει, με την ίδια να το δέχεται, αλλά και να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι κάτι που έκανε μαζί με τη μητέρα της. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι ευθύνες θα αποδοθούν – Θα πενθήσουμε τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας»

Her News

Φώφη Γεννηματά: Κατάθεση χρημάτων σε Κιβωτό του Κόσμου και Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων – H επιθυμία της οικογένειάς της

Her News b