HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Yιοθέτησε το doll-like χτένισμα

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που η λάμψη και η γιορτινή ατμόσφαιρα κατακλύζουν τις ημέρες μας.

Και αφού πλησιάζουμε στις γιορτές, το στυλ και η εμφάνισή μας παίρνουν την προτεραιότητα  στα σχεδια μας… Αναζητούμε το τέλειο outfit, το ιδανικό μακιγιάζ, αλλά και το hairstyle που θα απογειώσει την εμφάνισή μας. Και ποιος καλύτερος τρόπος για έμπνευση από την εντυπωσιακή Margot Robbie, η οποία με τη χαρακτηριστική της εμφάνιση μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Margot Robbie επέλεξε ένα retro χτένισμα που θύμιζε τη λαμπερή εμφάνιση μιας Barbie, υιοθετώντας μια ψηλή αλογοουρά. Το αγαπημένο της hair stylist, Bryce Scarlett, δημιούργησε ένα εκλεπτυσμένο και κομψό look που θα ταίριαζε απόλυτα σε μια γιορτινή εμφάνιση.Margot Robbie

Η απλότητα και η κομψότητα του χτενίσματος αναδείχθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, δίνοντας έναν αέρα παλαιού Hollywood, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει μια μοναδική αίσθηση σύγχρονου στιλ. Η ψηλή αλογοουρά είναι ένα ευέλικτο χτένισμα που μπορεί να απογειώσει κάθε εμφάνιση, προσθέτοντας διαχρονική κομψότητα και φινέτσα.

Για τις γιορτές, αυτό το χτένισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που θα δώσει μια δόση λάμψης και φινέτσας στην εμφάνισή σας. Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε να το συνδυάσετε με ένα πανέμορφο φόρεμα ή με ένα κομψό σύνολο, αυτή η ψηλή αλογοουρά θα προσθέσει σίγουρα φινέτσα και στυλ στην εμφάνιση σας.

Margot Robbie: Yιοθέτησε το doll-like χτένισμα

Margot Robbie

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Press on nails: Η τάση του 2024 που τολμάει η Kim Kardashian

HerNewskl

Πώς το κρύο ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας;

HerNewskl

Lip oils: Ήρθαν να αντικαταστήσουν τα lip balms τους καλοκαιρινούς μήνες!

HerNewskl