HerNews.gr
Beauty

Kitty cut: Το κοντό κούρεμα που θα λατρέψετε τη νέα χρονιά

Kitty cut

Το Kitty cut είναι ένα κομψό και διακριτικό χτένισμα που έχει γίνει δημοφιλές για την ξεχωιρστή του εμφάνιση. Φαίνεται, επίσης, να είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους χρήστες των social media και ιδιαίτερα του TikTok.

Kitty cut

Σε αντίθεση με άλλα στυλ όπως το butterfly και το wolf cut, το Kitty cut περιλαμβάνει μικρά και διακριτικά layers που προσδίδουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά, ιδανικό για λεπτή τρίχα.

Το μήκος του ξεκινάει από τους ώμους μέχρι την κλείδα, δημιουργώντας ένα glam στυλ. Είναι πιο κοντό από το εμβληματικό look της Rachel από τα “Φιλαράκια” αλλά πιο μακρύ από το δημοφιλές bob cut που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια.

Kitty cut: Το κοντό κούρεμα που θα λατρέψετε τη νέα χρονιά

Το όνομά του έλαβε έμπνευση από την αγαπημένη μας γάτα- kitty. Οι στρώσεις δημιουργούν ένα πολυεπίπεδο αποτέλεσμα που θυμίζει το πλούσιο τρίχωμα των γατών, προσθέτοντας όγκο στα μαλλιά. Τα διακριτικά κοψίματα αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δημιουργώντας μια γλυκιά εμφάνιση.

Kitty cut

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Kitty cut είναι η ευκολία στη συντήρηση. Ακόμα και αν μακρύνουν τα μαλλιά, το χτένισμα διατηρεί τη φυσική του υφή, προσθέτοντας φυσική κίνηση και όγκο χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο στο styling.

Είναι σίγουρα ιδανικό για σπαστά και σγουρά μαλλιά, ενώ ακόμα και σε ίσια μαλλιά μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή όψη. Για να το διατηρήσεις λαμπερό και κυματιστό, χρησιμοποίησε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ. Έτσι, θα δημιουργήσεις τέλειες κυματιστές άκρες που θα αναδείξουν το χτένισμά σου.

Αν έχεις αφέλειες ή curtain bangs, το Kitty cut θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου, προσθέτοντας έναν αέρα διακριτικής κομψότητας. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι τα 5 λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά σας το καλοκαίρι;

HerNewskl

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε την πιο girly εκδοχή του French manicure

HerNewskl

Nail me Up: Τα 5 πιο stylish χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl