HerNews.gr
Beauty

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tόλμησε το tightlining eyeliner στο μακιγιάζ της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το beauty duo Γιάννης Σίσκος και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις καινοτόμες τους προτάσεις.

Πάντα φέρνουν κάτι φρέσκο στο τραπέζι, ένα νέο πνεύμα από το οποίο μπορούμε να εμπνευστούμε. Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τεχνική tightlining eyeliner, μια τεχνική που έχει κάνει την εμφάνισή της παντού.

Το σβησμένο eyeliner αποτελεί μια δημοφιλή τεχνική στο bridal makeup, δίνοντας ένα διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα χωρίς τις τυπικές, σκληρές γραμμές. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σβήνοντας με ένα μαλακό καφέ μολύβι την γραμμή eyeliner που έχετε σχηματίσει και στη συνέχεια, να ενσωματώσετε τα σβησίματα με σκιές σε καφέ αποχρώσεις για να δώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα.

Το tightlining eyeliner προσδίδει ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε έναν διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό τόνο στην εμφάνισή σας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ξεκινώντας από τα τρία τέταρτα της διαδρομής κατά μήκος του άνω βλεφάρου και συνεχίζοντας προς τα έξω μπορεί να αναδείξει τα μάτια και να δώσει ένα ιδιαίτερο ύφος στο μακιγιάζ.

Το tightlining συνίσταται στην εφαρμογή eyeliner στην εσωτερική γραμμή της περιοχής των ματιών για να δώσετε πυκνότητα στη γραμμή των βλεφαρίδων και να καθορίσετε το σχήμα των ματιών σας.

Αν έχετε αμυγδαλωτά μάτια, μπορεί να αναδείξει το όμορφο σχήμα τους, ενώ για να τα κάνετε να φαίνονται πιο φαρδιά, μπορείτε να αποφεύγετε το μαύρο χρώμα και να επιλέξετε κάτι πιο φωτεινό που να αντανακλά το φως.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε την τάση του merlot make-up

HerNewskl

Εμμηνόπαυση:Τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα σας

Her News

Χείλη για… φίλημα: Φτιάξε εύκολα το δικό σου lip scrub

Her News