HerNews.gr
Beauty

Nail me Up: Τα 5 πιο stylish χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Nail me Up

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το Nail me Up έχει ετοιμάσει για όλες εμάς τις πιο ρομαντικές προτάσεις.

Nail me Up

Το νόημα είναι να βρούμε όλες το χτένισμα εκείνο που ταιριάζει στον χαρακτήρα μας, το στυλ μας και φυσικά στην προσωπικότητα μας.

Το Nail me Up και τα χτενίσματα του Αγίου Βαλεντίνου που μας προτείνει θα μας μείνουν αξέχαστα!

Η αγαπημένη μας Ariana Grande μας έδειξε το πόσο κομψό και εξίσου σέξι μπορεί να δείχνει το λεγόμενο “half-half hairstyle”. H παραλλαγή του έχει σχέση με την υφή των μαλλιών μας, καθώς μπορούν να γίνουν waves προκειμένου να προστεθεί extra όγκος και μια δώση λάμψης.

Nail me Up

Μια άλλη εξίσου εντυπωσιακή πρόταση είναι η πλαϊνή χωρίστρα Old Hollywood την οποία φάινεται να προτιμά ιδιαίτερα η συμπρωταγωνίστρια της αγαπημένης “Emily in Paris”.

Aν έχει ένα πιο all time classic στυλ, τότε επιλέξτε έναν χαμηλό σινιόν κότσο, όπως κάνουν πολλές διάσημες celebrities.Μπορεί να γίνει εντυπωσιακό αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν ανέμελα στο πρόσωπό σας. 

Αν σας αρέσουν τα πιο μοντέρνα χτενίσματα, η Zendaya πρότεινε ένα Slicked Back, το οποίο δεν είναι άλλο από το wet hair. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αρκετή ποσότητα ενός τζελ μαλλιών με μεγάλη διάρκεια. Έτσι, θα να τα πάτε όλα προς τα πίσω και να μείνουν εκεί στη θέση τους όλη μέρα.

  • Nail me up Πειραιά

Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Hair Cycling: Η νέα τάση που θα εκθρονίσει το skin cycling!

HerNewskl

Απολέπιση | Πες μας τον τύπο της επιδερμίδας σου να σου πούμε το είδος που σου ταιριάζει!

HerNewskl

Μαύρισμα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το solarium – Το Nail me up σου δίνει τη λύση

HerNewskl