HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: Ισχυρίζεται ότι το περίφημο χαστούκι των Όσκαρ έσωσε τον γάμο της

Η Jada Pinkett Smith είπε ότι το περίφημο χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ του 2022 έσωσε τον γάμο τους.

«Μετά από τόσα χρόνια που προσπαθούσα να καταλάβω αν θα έφευγα από το πλευρό του Will, χρειάστηκε αυτό το χαστούκι για να δω ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ», είπε στη Daily Mail σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

«Ποιος ξέρει πού θα ήταν η σχέση μας αν δεν είχε συμβεί αυτό;»

Η Jada Pinkett Smith είναι παντρεμένη με τον Will Smith από το 1997, αλλά αποκάλυψε τον Οκτώβριο ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει «αθόρυβα» για επτά χρόνια.

Ωστόσο, η Pinkett Smith θυμήθηκε πώς άλλαξαν όλα εκείνο το βράδυ στο Λος Άντζελες, αφού ο σύζυγός της ανέβηκε στη σκηνή να χαστουκίσει τον Chris Rock για το “αστείο” που έκανε ο κωμικός σχετικά με την αλωπεκία της συζύγου του.

«Το αποκαλώ «ιερό χαστούκι» τώρα γιατί ακολούθησαν τόσα πολλά θετικά πράγματα», είπε η μαμά δύο παιδιών, προσθέτοντας ότι ήταν «χαρούμενη» που ήταν στην εκδήλωση παρόλο που «σχεδόν»  έλειπε.

Η Jada μίλησε επίσης για τα επερχόμενα σχέδιά τους «Ο Will κι εγώ σχεδιάζουμε να γράψουμε ένα βιβλίο μαζί με τίτλο “Μην το δοκιμάζετε στο σπίτι”, ήταν σε ένα ταξίδι. Ήμουν σε ένα ταξίδι. Θέλουμε να γράψουμε κάτι όπου βάζει την ανδρική πλευρά, εγώ βάζω την πλευρά της γυναίκας και μετά λύνονται αυτά τα καθολικά ζητήματα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίνεται στον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα»

Her News b

Σακίρα: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους μετά τις φήμες απιστίας του Πικέ; – Tι λένε τα δημοσιεύματα

Her News b

Lindsay Lohan: Eπέστρεψε στο Νetflix μετά από τόσα χρόνια!

HerNewskl