HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Τίτλοι τέλους στη σχέση του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Χωρισμός «βόμβα» για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα ON TIMΕ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει «αθόρυβα» χωριστούς δρόμους έπειτα από 5 χρόνια κοινής πορείας, ενώ το ίδιο μοτίβο υπήρχε και στη σχέση τους, καθώς όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελευταία κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, ήταν τέλη Σεπτέμβρη στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Μίνου Μάτσα, καθώς ακόμη και μετά τον χωρισμό τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε κάποιο βράδυ στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου.

Ο φακός τους συναντούσε σπάνια σε δημόσιους χώρους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Καινούργιο σπίτι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα»

Her News

Γιάννης Σπαλιάρας: «Το Survivor δεν μου χρωστάει τίποτα»

Her News b

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της – Η γλυκιά ανάρτηση

Her News