HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμίσεις το χτένισμα σου στις γιορτές

Jennifer Lopez

Όταν πρόκειται για  hair looks εν όψει εορτών, οι περισσότεροι προτιμούν δύο επιλογές: ένα μακρύ, χαλαρό στυλ για μια απλή αλλά luxurious εμφάνιση ή ένα ανάλαφρο updo για μια πιο παραδοσιακή εκδοχή του εορταστικού look.

Jennifer Lopez

Αν κανένα από τα δύο δεν φαίνεται ιδανικό για εσάς για τα Χριστούγεννα, ρίξε μια ματιά στην Jennifer Lopez. Φέτος έχει ανεβάσει τον πήχη, μεταμορφώνοντας τα κόκκινα χείλη και το λαμπερό make-up σε σταθερά χαρακτηριστικά της. Χθες, όμως, τα μελί μαλλιά της ήταν ο πρωταγωνιστής της εμφάνισης, καθώς είχαν φτιαχτεί σε ένα ανάλαφρο ponytail για την περίσταση.

Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο συνηθισμένο για ένα γιορτινό ραντεβού το Δεκέμβριο, το απλό ponytail είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να προσθέσεις λίγο ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου χωρίς να δείχνεις υπερβολικά “φτιαγμένη”. “Μερικές πινελιές στην άκρη της ουράς του το κάνουν πιο λαμπερό και εορταστικό,” συμβουλεύει ο celebrity hairstylist, George Northwood. “Είναι επίσης τέλειο για το παρκέ.”

Όσον αφορά το πώς να πετύχεις την ίδια “λάμψη” όπως η J-Lo; Το μυστικό είναι η τοποθέτηση και το προϊόν. “Η τοποθέτηση του pony ψηλότερα στο πίσω μέρος του κεφαλιού αντί για χαμηλότερα το κρατά πιο νεανικό και διασκεδαστικό,” λέει ο Northwood.

Jennifer Lopez: Με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμίσεις το χτένισμα σου στις γιορτές

Πριν δέσεις τα μαλλιά σου, κάνε μερικές μπούκλες σε μερικές ενότητες της μέσης και στις άκρες για περισσότερη όγκο, υφή και λάμψη χωρίς να χρειαστεί να τα ξετυλίξεις. Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερο όγκο, ψέκασε στεγνό σαμπουάν στα μαλλιά σου και κάνε μασάζ.

Στη συνέχεια, αν το κούρεμά σου το επιτρέπει, τράβα τα μαλλιά σου προς τα πίσω από το πρόσωπό σου, αφήνοντας κανένα νήμα γύρω από το πρόσωπό σου. Αυτό βοηθάει στη διατήρηση του πολιτισμένου στυλ και σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πιθανές τριχούλες. Για να βεβαιωθείς ότι αυτές οι λεπτές τρίχες θα παραμείνουν σταθερές, εφάρμοσε ένα styling cream στα χέρια σου.

Jennifer Lopez

Νεότερα Άρθρα

Beauty tips για το γυμναστήριο

Her News

Emily Ratajkowski: Υιοθέτησε το πιο σικάτο ρετρό updo

HerNewskl

Κίτρινα νύχια: Οι τρεις πιο συχνές αιτίες που δημιουργούνται

HerNewskl