HerNews.gr
Beauty

Beauty tips για το γυμναστήριο

Το γυμναστήριο μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε αυτή την υπέροχη, υγιή λάμψη. Όταν αισθανόμαστε καλά, αυτό φαίνεται. Αλλά επειδή πάμε για προπόνηση δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες. Εδώ λοιπόν σου έχουμε όλα τα beauty tips που χρειάζεσαι για το γυμναστήριο!

Μαλλιά

Για το γυμναστήριο δεν χρειάζεσαι πολλά. Μπορείς να κάνεις ένα απλό και κομψό χτένισμα, όπως η αλογοουρά ή να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου φυσικά, ειδικά αν είναι και ίσια. Με ένα dry shampoo πριν την προπόνηση θα χαρίσεις λίγη φρεσκάδα, αλλά και όγκο στα μαλλιά σου.

Πρόσωπο

Είναι σημαντικό να πηγαίνεις ενυδατωμένη στο γυμναστήριο, για να μπορείς να κάνεις πιο σωστά την προπόνησή σου. Όμως εκτός από την ενυδάτωση του σώματος, χρειάζεται ενυδάτωση και το πρόσωπό σου.

Αφιέρωσε πέντε λεπτάκια πριν φύγεις από το σπίτι για μια γρήγορη περιποίηση με τόνερ, ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών, αλλά και το αντηλιακό σου. Έτσι, θα έχεις ένα καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα σε όλη τη διάρκεια της γυμναστικής.

Μακιγιάζ

Beauty tips χωρίς να πούμε για μακιγιάζ δεν γίνεται, όπως καταλαβαίνεις. Το ιδανικό σε αυτή την περίπτωση είναι το make up no make up look.

Μην ξεχνάς ποτέ να προετοιμάζεις το δέρμα σου με ένα αδιάβροχο primer για να ελαχιστοποιήσεις την παραγωγή σμήγματος. Όταν ιδρώνεις, το primer λειτουργεί ως φράγμα μεταξύ του μακιγιάζ και του δέρματος.

Λίγη μάσκαρα, ρουζ με κρεμώδη υφή και concealer, αν έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή έχεις κοιμηθεί λίγες ώρες, θα σε σώσουν.

Μην χρησιμοποιείς το foundation σου και επέλεξε μια κρέμα BB ή CC. Προσφέρει πλήρη κάλυψη, χωρίς να δίνει στο δέρμα σου την βαριά υφή του make up.

Η γενική φιλοσοφία για τα beauty tips στο γυμναστήριο συνοψίζεται στο απλό “less is more”. Είναι πιο εύκολο να γυμνάζεσαι χωρίς ένα βαρύ make up, γιατί με τον ιδρώτα, δύσκολα θα διατηρήσεις το μακιγιάζ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Curlyage: Η νέα τεχνική που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλες τις προηγούμενες

HerNewskl

Scandinavian Waves: Ξέρουμε πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl

Salma Hayek: Yιοθέτησε το πιο εντυπωσιακό beauty look

HerNewskl