HerNews.gr
Beauty

Fish Lips: Η τάση στα χείλη που φέρνει η Kylie Jenner

Fish Lips: Η τάση στα χείλη που φέρνει η Kylie Jenner

Τα “fish lips” είναι ένας χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται ειρωνικά για να περιγράψει τα χείλη που φαίνονται υπερβολικά πρησμένα ή διογκωμένα, είτε λόγω ενέσεων είτε λόγω πολύ έντονου μακιγιάζ.

fish lips

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αποφεύγουν αυτήν την εμφάνιση και αναζητούν τρόπους να αποκτήσουν μεγαλύτερα χείλη χωρίς τη χρήση ενέσιμων ουσιών.

Ένα δημοφιλές hack για να δείχνουν τα χείλη μεγαλύτερα και πιο ζουμερά είναι η τεχνική με το κόκκινο ματ κραγιόν, το κονσίλερ και το διάφανο γυαλί. Με αυτήν την τεχνική, δημιουργείς ένα νέο περίγραμμα στα χείλη σου, σκιάζοντας το κέντρο και χρησιμοποιώντας κονσίλερ για να διορθώσεις το προηγούμενο σχήμα. Το κραγιόν παίζει κυρίως με το φως και τις σκιές, καθιστώντας τα χείλη σου να φαίνονται πιο πλούσια και ζουμερά.

@jmdimov #diamondlips #lipcombo #makeup ♬ original sound – unchained

Το στυλ των “fish lips” συνήθως αναφέρεται σε χείλη που φαίνονται υπερβολικά πρησμένα ή με μη φυσική εμφάνιση. Αντίθετα, τα τρικ που περιγράφονται εστιάζουν στο να αναδείξουν τα χείλη με έναν φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργήσουν υπερβολές ή να δίνουν την εντύπωση του υπερβολικά φουσκωμένου χειλιού.

Fish Lips: Η τάση στα χείλη που φέρνει η Kylie Jenner

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lipgloss nails: Θα αντικαταστησουν τελικά τα glazed donut της Hailey Bieber;

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση του 2024

HerNews ka

Lipstick: Το σκούρο κραγιόν γίνεται ξανά τάση!

HerNewskl