HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο γιός της

Η δημοσιογράφος μίλησε για το «MEGA Stories», που παρουσιάζει αλλά και για την Χαρούλα Αλεξίου.

Είμαι καλά, ηρεμεί, πολλή δουλειά, είμαι σε μία δημιουργική φάση της ζωής μου, όλα είναι καλά. Έχει πολύ ενδιαφέρον το σημερινό «MEGA Stories», η συζήτηση, η κουβέντα, θαύμαζα πολλά χρόνια την Χάρις Αλεξίου, τις συνεργασίες της, όλα όσα έχει πετύχει, για τους  «μύθους» που έφερε. Συνομιλεί με την εποχή της, ανεπιτήδευτα ήρεμα και γλυκά, δεν προσπαθεί να νικήσει τον χρόνο, κάνει συνεργασίες με τον Παπακαλιάτη και τον Λεξ», είπε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Έχει κρατήσει «μηνύματα» από όλα έχουν ειπωθεί κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών της;

«Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στο μυαλό μου τώρα, αλλά η δουλειά αυτή μας διαμορφώνει. Όλοι οι δρόμοι που έχουμε επιλέξει μας διαμορφώνουν στα χρόνια. Αισθάνομαι ότι είμαστε τυχεροί γιατί αναμετρόμαστε συνεχώς με πράγματα που καθορίζουν εμάς τους ίδιους. Είτε αυτά είναι θέματα της επικαιρότητας, είτε άνθρωποι που μπορεί να σε εμπνεύσουν. Δεν είναι τόσοι μία φράση που μπορεί να σε «ταράξει» όσο αυτό που κάνουν με τη στάση ζωής τους. υπάρχουν περιπτώσεις, που δεν θα ήθελα να καλέσω κάποιον στην εκπομπή μου επειδή απασχολεί με τις δηλώσεις του. θα έπρεπε κάτι να με γοητεύει στον καλεσμένο ή να αφορά σε ένα κοινωνικό θέμα. Η τηλεθέαση για την τηλεθέαση, είναι κάτι που δεν θα το ήθελα», απάντησε η αγαπημένη δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Υπάρχει ελευθερία του λόγου, ο τηλεθεατής πάντα φιλτράρει αυτό. Δεν με γοητεύουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να πουν, και απλά απασχολούν την επικαιρότητα. Μου έχουν βγει οι επιλογές μου έως τώρα στην εκπομπή. Είναι πολλά τα θλιβερά περιστατικά, η έξαρση της βίας είναι κάτι πολύ ανησυχητικό. Η εκπομπή που κάναμε με τον Αντώνη Καργιώτη, με ταρακούνησε αρκετά, είναι από τις πιο δύσκολες που έχουμε κάνει. αυτά, σε κάνουν να σκεφτείς πού βαδίζεις».

«Σταμάτησαν τον γιο μου στον δρόμο, του έβαλαν κάτι στην κοιλιά και τον λήστεψαν»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου εξέφρασε την ανησυχία της για την έξαρση της βίας, καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών.

«Ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μου. Κάποια στιγμή τον μεγάλο μου γιο τον σταμάτησαν στον δρόμο, του έβαλαν κάτι στην κοιλιά δεν ξέρω αν ήταν μαχαίρι, και του είπε “δώσε μου ό,τι έχεις στο πορτοφόλι σου”. Από την άλλη, δεν μπορείς να κλείσεις τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Προετοιμάζομαι για κάποια πράγματα. Έχω ανησυχία για το μέχρι να γυρίσουν σπίτι. Μου μιλάνε τα παιδιά μου αυτό είναι το καλό, δεν θα μου έλεγαν ψέματα ότι πλάνε κάπου ενώ πάνε αλλού. Καμιά φόρα ζητάω από τους γιους μου να δουν την εκπομπή για να μου πουν τη γνώμη τους, μου δίνουν και ιδέες για θέματα. Δεν το κάνω εκπαιδευτικά, το κάνω καθαρά για «εγωιστικούς» λόγους. Δεν προσπαθώ να τους επιβληθώ σε όλα τα θέματα, μόνο σε αυτά που πρέπει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Έχει δεχθεί πρόταση για ψυχαγωγική εκπομπή;

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στον Alpha με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή “Οι άγγελοι του Alpha”. Ήταν καθαρά ψυχαγωγική. Πρόλαβα μόνο την 1 εκπομπή μετά έφυγα. Ζητούσαν άτομα, είχα στείλει βιογραφικό, γιατί είχα σπουδάσει και στην Ιταλία και ήταν σατιρική εκπομπή που ήθελαν να την κάνουν και εδώ. Τελικά δεν λειτούργησε για μένα το concept, ήμασταν 3 κοπέλες, έφυγα μετά από έναν μήνα, και πήρε τη θέση μου ο Θανάσης Πάτρας στην ομάδα της εκπομπής. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το υπηρετήσω ξανά κάτι στο ψυχαγωγικό κομμάτι», αποκάλυψε κλείνοντας η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Her News b

Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει και πολύ καιρό το μεταξύ μας με τον Ίαν Στρατή»

HerNews ka

«ΕΛΕΟΣ!»: Φιλοξενεί απόψε τον πιο ερωτικό Έλληνα συνθέτη, τον Γιώργο Θεοφάνους.

Her News