HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Φλωρινιώτης: Ο αδερφός του θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του – «Ήταν ιατρικό λάθος»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 19/12 έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και σκόρπισε απέραντη θλίψη στους οικείους του και σε όσους τον γνώριζαν.

Το πρωί της Πέμπτης 21/12 ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη, Σάββας Φλωρινιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Ευφημία Δήμου, αποκαλύπτοντας πως θα κινηθεί νομικά καθώς κάνει λόγο για ιατρικό λάθος που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του.

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δε μπορούσε.

Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος. Δε μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δε ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία» δήλωσε αρχικά ο Σάββας Φλωρινιώτης.

«Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μην αφαιρούσε καν την ελιά και να μη γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δε πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δε δικαιωθεί; Δε μπορώ να κοιμηθώ.

Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δε γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δε ξέρω πώς να το αντέξω» κατέληξε ο Σάββας Φλωρινιώτης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έφτασε στην Ελλάδα

Her News b

Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Αποδοκιμάζω σκληροπυρηνικούς ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν παραπέρα”

HerNewskl

Το «Σπίτι με το MEGA» υποκλίνεται στον κορυφαίο και εμβληματικό συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

HerNews ka