HerNews.gr
Διεθνή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε για την ερωτική της ζωή αλλά και τα φιλιά της με τον Χάρι Στάιλς, στο νέο τεύχος της ισπανικής Vogue.

Το 31χρονο μοντέλο – που φωτογραφήθηκε να φιλάει τον τραγουδιστή των One Direction, τον περασμένο μήνα στην Ιαπωνία – αποκάλυψε πόσο «παράξενα νιώθει» που η ερωτική της ζωή απασχολεί τόσο πολύ τα μέσα ενημέρωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue España (@voguespain)

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Στη συνέχεια μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της το μοντέλο είπε: «Είμαι απλώς ένα άτομο που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βγαίνω ραντεβού».

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ερωτική μου ζωή είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

Η Έμιλι και ο Χάρι έγιναν είδηση σε όλο τον κόσμο όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στους δρόμους του Τόκιο τον περασμένο μήνα, στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει η DailyMail.com.

Η Έμιλι είχε μιλήσει για το ειδύλλιό της με τον Στάιλς στους LA Times, λέγοντας: «Υπάρχουν εκατομμύρια τρελά, ανακριβή πράγματα που λέγονται για τις σχέσεις μου. Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Εργάζεται από το κρεβάτι – Πότε θα εμφανιστεί

HerNews ka

Πιλάρ Ρούμπιο: «Κάνουμε κάθε μέρα σεξ με τον Σέρχιο Ράμος!»

Her News b

Margot Robbie: Απασφαλίζει για το “άκυρο” από τα Όσκαρ – «Δεν υπάρχει λόγος να λυπηθώ»

HerNews ka