HerNews.gr
Διεθνή

Οι συμμαθητές της Taylor Swift στο γυμνάσιο μιλούν ανοιχτά: «Οι περισσότεροι τη μισούσαν»

Το τελευταίο άλμπουμ της Taylor Swift , “Midnights”, έχει προκαλέσει ένα νέο κύμα εικασιών σχετικά με τους στόχους των τραγουδιών της και μια χρήστης του TikTok με το όνομα Jessica McLane που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην συμμαθήτρια της από το Hendersonville High School στο Τενεσί , μοιράστηκε πληροφορίες για την ποπ σταρ από τα χρόνια του γυμνασίου.

«Το 2006, ήμουν πρωτοετής στο γυμνάσιο. Η Taylor ήταν νομίζω junior. Το “Teardrops on my Guitar” μόλις είχε βγει νομίζω το καλοκαίρι», θυμάται η tiktoker.

Σύμφωνα με την McLane , όταν η Taylor Swift άρχισε να κερδίζει τεράστια επιτυχία στη μουσική βιομηχανία σε ηλικία 16 ή 17 ετών, ένα σημαντικό μέρος των συμμαθητών τους στο γυμνάσιο «τη μισούσαν».

H McLane τονίζει ότι αυτοί δεν ήταν τυχαίοι χρήστες του Διαδικτύου, αλλά συνομήλικοι που είχαν δει το ταξίδι της τραγουδίστριας.

Οι νέοι της περιοχής έπαιζαν σε τοπικούς χώρους, χωρίς να κέρδιζαν βραβεία ή να κερδίσουν φήμη. Η απόφαση της Swift να ακολουθήσει μουσική καριέρα και η μετέπειτα επιτυχία της προκάλεσαν δυσαρέσκεια στους συμμαθητές της στο γυμνάσιο.

@jessicamclane Replying to @cwhale11 ♬ original sound – Jessica McLane

Οι περισσότεροι συμμαθητές της Swift τη μισούσαν

Σε ένα βίντεο που ακολουθεί, η McLane ενισχύει ότι οι ισχυρισμοί της βασίζονται στις παρατηρήσεις και τις εμπειρίες της, υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό της ότι η Swift αντιμετώπισε εχθρότητα λόγω της αυξανόμενης επιτυχίας της.

Παραδέχεται ότι δεν γνώριζε προσωπικά τη Taylor Swift, αλλά τονίζει τη σύνδεσή της με άτομα στην τάξη. “Το γεγονός παραμένει ότι δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο γυμνάσιο που είχαν ωραία λόγια να πουν γι ‘αυτήν”, υποστήριξε η McLane.

Ο χρήστης του TikTok μοιράζεται επίσης ότι το Swift κάλεσε ολόκληρη την ανώτερη τάξη της στα Βραβεία Country Music Association Awards (CMAs) του 2009. Αν και η πρόσκληση ήταν απροσδόκητη, η McLane αναγνωρίζει ότι η εμπειρία ήταν συναρπαστική, ακόμα κι αν ο λόγος της πρόσκλησης παρέμενε ασαφής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι άνδρες κλαίνε περισσότερο από τις γυναίκες – Η δημοσκόπηση που σπάει τα στερεότυπα

Her News

Beyonce: Η κόρη της κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα στον κινηματογράφο

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόασή της στο Δικαστικό Μέγαρο Βρυξελλών – Το απόγευμα η απόφαση για την παραμονή της ή όχι στη φυλακή

HerNews ka