HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας που της προκάλεσαν τα ΜΜΕ

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της Ben Affleck «έχουν και οι δύο διαταραχή μετατραυματικού στρες» από τον βαρύ έλεγχο των μέσων ενημέρωσης που υπέστησαν όταν έβγαιναν για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που προετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ της, «This Is Me… Now» στις 16 Φεβρουαρίου — μια συνέχεια του άλμπουμ της του 2002, «This Is Me… Then» — και τη συνοδευτική ταινία της, έκανε την αποκάλυψη σε μια νέα συνέντευξη στο Variety που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Η νέα της ταινία θα καταγράψει το ειδύλλιό της με τον Ben Affleck και το να βάζει την ιδιωτική τους ζωή στο επίκεντρο την κάνει νευρική.

«Αλλά είμαστε μεγαλύτεροι τώρα», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων η Jennifer Lopez.

«Είμαστε πιο σοφοί. Γνωρίζουμε επίσης τι είναι σημαντικό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή, και δεν είναι τόσο πολύ το τι πιστεύουν οι άλλοι. Το θέμα είναι να είσαι αληθινός σε αυτό που είσαι».

«Ως καλλιτέχνες, πρέπει να ακολουθούμε την καρδιά μας και εγώ ακολουθώ την καρδιά μου και κάνω κάτι που ίσως όλοι δεν πίστευαν ότι ήταν η καλύτερη ιδέα, αλλά έπρεπε να το κάνω», εξήγησε περαιτέρω στο Variety η Jennifer Lopez.

Στο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας της – την οποία συνέγραψε o Affleck –  η Jennifer Lopez συμπεριέλαβε ένα γράμμα που της έγραψε  το 2002 όταν έβγαιναν ραντεβού.

Όταν ρωτήθηκε αν η νέα ταινία είναι σενάριο μεγάλου μήκους ή ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια είπε μόνο, «Πρέπει να το δεις και θα πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Γι’ αυτό το αποκαλώ «μουσική εμπειρία». Επειδή υπάρχει μουσική, μπορείς να τη δεις, να την ακούσεις και μετά θα μπορέσεις να τη ζήσεις».

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Μοιράζεται σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

HerNews ka

Mariah Carey: Εμφανίστηκε επί σκηνής με την 12χρονη κόρη της σε Χριστουγεννιάτικη συναυλία

HerNews ka

Madonna: Κυκλοφόρησε το φρικιαστικό μουσικό βίντεο του «American Life» που είχε απαγορευτεί πριν από 20 χρόνια

HerNews ka