HerNews.gr
Beauty

Οι 3 τρόποι να αποκτήσετε μεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο!

Οι 3 τρόποι να αποκτήσετε μεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο!

Τα χείλη μας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του προσώπου. T μεγάλα χείλη είναι αξιοζήλευτα. Συχνά προσπαθούμε να τα δείξουμε ακόμη πιο έντονα και ζουμερά χρησιμοποιώντας πολυάριθμα προϊόντα.

Οι 3 τρόποι να αποκτήσετε μεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο!

Ποιος είναι ο πιο σύντομος τρόπος να αποκτήσετε μεγάλα χείλη;

Οι 3 τρόποι να αποκτήσετε μεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο!

Eκτός από το μακιγιάζ, τα χείλη μας χρειάζονται την δική τους ξεχωριστή περιποίηση. Η ρουτίνα μας θα πρέπει να περιλαμβάνει την φροντίδα των χειλιών μας με ειδικά και εξειδικευμένα προϊόντα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά tips, μερικές μικρές συνήθειες που αν τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας θα δείτε τα χείλη σας να αποκτούν την χαμένη τους υγεία και λάμψη.

#1 Scrub Χειλιών

Ποιός είπε ότι το scrub είναι μόνο για την επιδερμίδα μας; Τα χείλη μας το έχουν εξίσου ανάγκη, καθώς χάρη σε αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιφάνειά τους μένει λεία και απαλή όσο ποτέ άλλοτε.

#2 Lip Balms

Το δέρμα μας χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη μας! Τα lip balms είναι το προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα μας, καθώς πρέπει να εφαρμόζονται συχνά μέσα στην μέρα. Mε αυτόν  μειώνουμε τις πιθανότητες για σκασμένα χείλη που προκαλούν ενόχληση και πόνο. Επιπλέον, συνιστάται το lip balm να έχει δείκτη προστασίας από τον ήλιο!

#3 Nude αποχρώσεις

Η ιδανική επιλογή για φυσικά και γεμάτα χείλη είναι τα nude χρώματα. Έτσι, επιλέγουμε ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση για να δημιουργήσουμε το περίγραμμα. Το μυστικό βέβαια είναι να σχεδιάσουμε ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό μας περίγραμμα, για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε κραγιόν στις ίδιες αποχρώσεις και ολοκληρώνουμε με lip gloss στο κέντρο των χειλιών για μια έξτρα πινελιά λάμψης.

Η φροντίδα των χειλιών μας, αν και δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας, είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την beauty συνεργασία που περιμέναμε εδώ και καιρό

HerNewskl

Soft goth make up: Η πιο χειμερινή τάση στο μακιγιάζ

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Επέλεξε το πιο διαχρονικό μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl