HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Καμίλα: Διοργάνωσε Tea Party για τυφλό κορίτσι & το αρκουδάκι της

Την Τρίτη, η Βασίλισσα Καμίλα μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από ένα πάρτι τσαγιού που διοργάνωσε στο Κάστρο του Ουίνδσορ την περασμένη εβδομάδα για ένα 7χρονο τυφλό κορίτσι που ονομάζεται Ολίβια. Η Ολίβια έφερε επίσης μαζί το αγαπημένο της αρκουδάκι για τη στέψη, με το κατάλληλο όνομα Corrie.

«Την περασμένη εβδομάδα, η Βασίλισσα ήταν χαρούμενη που βρέθηκε μαζί με την 7χρονη Ολίβια και την οικογένειά της για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τσάι στο Κάστρο του Windsor», έγραψε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ολίβια διαγνώστηκε με μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο σε ηλικία 17 μηνών, ο οποίος προκάλεσε μόνιμη τύφλωση. Από τη διάγνωσή της, η Ολίβια λάμβανε τακτική θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης χημειοθεραπείας. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν περιόρισε τον ενθουσιασμό ή την αγάπη της για το τραγούδι», πρόσθεσε η βασιλική οικογένεια.

«Καλά Χριστούγεννα Ολίβια — και σε ευχαριστώ για όλη τη χαρά που φέρνεις!», κατέληξε η ανάρτηση, η οποία περιείχε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες από το βασιλικό πάρτι τσαγιού.

Σε μια εικόνα, η Ολίβια φαινόταν να συστήνει το αρκουδάκι της στην Καμίλα. Μια άλλη εικόνα έδειχνε τη νεαρή κοπέλα να κρατά το αρκουδάκι της, ενώ εκείνη και η βασίλισσα συζητούσαν χαρούμενες

Η Ολίβια είχε την ευκαιρία να επιδείξει τα φωνητικά της ταλέντα ερμηνεύοντας τα κάλαντα, μαζί με την Πρωτοβάθμια Χορωδία Μουσικής Bexley, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκπομπής του βασιλιά Καρόλου.

Σε ένα βίντεο κλιπ που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter) από το Sky News , η Ολίβια έκανε μια αξιολάτρευτη ερμηνεία του “Rudolph the Red-Nosed Reindeer”, κερδίζοντας χαμόγελα και ενθουσιώδες χειροκρότημα από την Καμίλα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρους Γουίλις: Ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» προκάλεσε την αφασία

Her News

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο

Her News

Lindsay Lohan: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί – Το ιδιαίτερο όνομα που του έδωσε

HerNews ka