HerNews.gr
Διεθνή

Cardi B – Offset: Πυροδοτούν εικασίες συμφιλίωσης αφού πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό

Η Cardi B και ο Offset πυροδότησαν φήμες συμφιλίωσης αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά τους.

Το εν διαστάσει ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει τις διακοπές με τα δύο τους παιδιά την κόρη Kulture και τον γιο Wave, καθώς και άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας σε πολλά βίντεο που αναρτήθηκαν στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram τη Δευτέρα.

Και οι δύο γονείς τράβηξαν τα μικρά τους να ξετυλίγουν χαρούμενα τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.Κύμα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Cardi B δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει μεμονωμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα για κάθε ένα από τα παιδιά τους.

«Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της κόρης μου. Γεια σου γατούλα. Τα παιδιά έχουν εμμονή μαζί του», είπε η Cardi για το δέντρο της Kulture που είναι στολισμένο με στολίδια Hello Kitty πριν καμαρώσει το δέντρο με θέμα το «Baby Shark» του Wave.

Κύμα που ανοίγει ένα δώρο.

Δώρα έναρξης Kulture.Οι θαυμαστές του ζευγαριού έμειναν έκπληκτοι βλέποντας την Cardi και τον Offset να περνούν μαζί τα Χριστούγεννα μετά το πολύ δημόσιο δράμα χωρισμού τους.

«Νόμιζα ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον μέχρι το 2024 προτού η Cardi επιστρέψει ξανά στο Offset», σχολίασε ένα άτομο σε ένα βίντεο με τα παιδιά να ανοίγουν δώρα. “Προφανώς έκανα λάθος.”

«Λολ, ξεγέλασαν τους πάντες», έγραψε ένα δεύτερο άτομο στο Twitter, υπονοώντας ότι το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ από την αρχή.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Wave.Ωστόσο, άλλοι θαυμαστές έκλεισαν τους ισχυρισμούς τους και έγραψαν ότι η Cardi B και ο Offset απλώς γιόρταζαν μαζί τα Χριστούγεννα για τα παιδιά τους.

Η Cardi επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι εκείνη και ο Offset  είχαν χωρίσει  εν μέσω φημών  ότι την απάτησε  με την ράπερ Chrisean Rock.

Η καλλιτέχνης του “Bodak Yellow” παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε αν υπήρχε αλήθεια στις φήμες για απάτη, αλλά ότι ήταν έτοιμη να προχωρήσει.

Η Cardi B και ο Offset με τα παιδιά τους.

«Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκα, ανοιχτά. Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή. Είμαι ενθουσιασμένη», είπε τότε η Cardi.

Ο Offset και η Cardi πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες χωρισμού νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν έκαναν  unfollow ο ένας τον άλλον  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Georgina Rodriguez: Συναντήθηκε με την πρώην του Christiano Ronaldo Irina Shayk;

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Οι «περίεργες» απαιτήσεις του αποκαλύφθηκαν σε νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε

HerNews ka

Βραβεία BAFTA 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές

Her News