HerNews.gr
Beauty

Soft crop: To κούρεμα που θα λατρέψουν όλα τα it girls το 2024

Soft crop

Είναι αλήθεια ότι τα κοντά μαλλιά επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας για το 2024. Τα pixie, mixie και bob κούρεματα αναμένεται να είναι από τα πιο δημοφιλή, αποτελώντας αυθεντικές τάσεις.

Soft crop: To κούρεμα που θα λατρέψουν όλα τα it girls το 2024

Ένα από τα looks που θα κυριαρχήσει είναι το “soft crop,” ένα κούρεμα που δημιουργεί ένα απαλό στυλ χωρίς να απαιτεί πολύ styling.

Αυτό το κούρεμα έχει λεπτομέρειες ασυμμετρίας που προσφέρουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ η φράντζα αποτελεί το κλειδί του look. Θυμίζει τα εμβληματικά κοντά μαλλιά της Linda Evangelista από τη δεκαετία του ’90, αλλά προσθέτει μια μοντέρνα αίσθηση που το καθιστά εκθαμβωτικό.

Αυτό το στυλ επιτρέπει πολλαπλές εκδοχές, δίνοντας τη δυνατότητα να πειραματιστείς με τη φράντζα, να την τοποθετήσεις στην άκρη, στη μέση ή ακόμα και να την φορέσεις όπως η Iris Law, που τόλμησε να την φορέσει σε μορφή αφέλειας.

Soft crop: To κούρεμα που θα λατρέψουν όλα τα it girls το 2024

Η Gen Z έκδοση αυτού του στιλ είναι εκπληκτική, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες για πειραματισμό. Μπορείς να παίξεις με τη φράντζα, να την τοποθετήσεις στο πλάι, στη μέση ή ακόμα και να την φορέσεις με έναν τόνο αφέλειας, όπως έχει ήδη τολμήσει η Iris Law. Αυτή η εκδοχή προσδίδει έναν παίγνιο στο στιλ και μια προσωπική υπογραφή σε αυτό το κλασικό κούρεμα που επανέρχεται με δύναμη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Plumping lip gloss: Μήπως τελικά καταστρέφει τα χείλη μας;

HerNews ka

Cub Cut: To πιο στυλάτο καρέ που ταιριάζει σε όλες!

HerNewskl

Τα must συστατικά περιποίησης για το δέρμα σας

Her News