HerNews.gr
Beauty

Τα must συστατικά περιποίησης για το δέρμα σας

Το δέρμα μας χρειάζεται μια ολοκληρωμένη φροντίδα ώστε να είναι υγιές και λαμπερό. Εδώ θα σας μιλήσουμε για τα must συστατικά περιποίησης, που αν τα χρησιμοποιείτε θα δείτε βελτίωση στην επιδερμίδα σας,

Όταν το skincare ενισχύεται με ουσίες που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του δέρματος και ενισχύουν την λάμψη του, η ρουτίνα ομορφιάς γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική. Καθώς η δερματολογία και η τεχνολογία προχωρούν, βλέπουμε την εμφάνιση μιας σειράς από συστατικά περιποίησης που αλλάζουν το παιχνίδι.

Ποια είναι οπότε τα must συστατικά περιποίησης για το δέρμα σας;

Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά περιποίησης για το δέρμα σας, που μπορεί να βρεθεί σε μια ποικιλία προϊόντων. Βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία, κάνοντάς το να αισθάνεται πιο απαλό και λείο. Επίσης κάνει θαύματα στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων και της υπερμελάγχρωσης. Μειώνει και το μέγεθος των μαύρων στιγμάτων κι ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ, ένας σούπερ σταρ ενυδάτωσης, μπορεί να κρατήσει σχεδόν 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε τύπο δέρματος. Για το δέρμα, το οποίο αντιμετωπίζει συχνά διάφορες καιρικές συνθήκες, αυτή η ουσία βοηθάει διατηρώντας την επιδερμίδα ελαστική κι ενυδατωμένη. Αυτό καθιστά το υαλουρονικό οξύ σίγουρα ένα από τα must συστατικά περιποίησης, που μειώνει και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Βιταμίνη C

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C, μια παγκόσμια αγαπημένη για καλό λόγο, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους τόνους δέρματος. Μειώνει τη μελάγχρωση, φωτίζει το δέρμα και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρέχει πρόσθετη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Tea Tree Oil

Αυτό το έλαιο είναι επίσης ένα αποτελεσματικό συστατικό για το δέρμα με τάση ακμής. Καταπολεμά τις κηλίδες χωρίς να στερεί από το δέρμα τα φυσικά του έλαια. Είναι μια ήπια, αλλά αποτελεσματική θεραπεία ακμής.

Η συμπερίληψη των παραπάνω συστατικών στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας μπορεί να έχει μεταμορφωτικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο σας συνιστούμε να κάνετε πάντα ένα patch test πριν εισάγετε νέα προϊόντα ή ουσίες. Το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό κι αυτό που λειτουργεί καλά για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί καλά για ένα άλλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

HerNews ka

Hailey Bieber: Έκανε το πιο μοντέρνο τατουάζ

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η ανατρεπτική αλλαγή στο κούρεμα της θα γίνει το next big thing!

HerNewskl