HerNews.gr
Μόδα

3 stylish τρόποι για να φορέσετε φούστα με παγιέτα μετά τις γιορτές

Η φούστα με παγιέτες ήταν ήδη τάση πριν μπει ο Δεκέμβριος. Αυτό το ρούχο που συνήθως συνδέουμε με τις εμφανίσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ήρθε στη ζωή μας νωρίς για να μπει κρυφά στις χειμωνιάτικές μας εμφανίσεις.

Αν αγοράσατε μια φούστα με παγιέτα για να λάμψετε αυτές τις γιορτές, θα χαρείτε να μάθετε ότι θα συνεχίσετε να τη φοράτε όλο τον χειμώνα και, ίσως, και την άνοιξη. Με ποιο τρόπο; Χρησιμοποιώντας τρεις τύπους εγκεκριμένους από το street style. Πάρτε χαρτί και στυλό και γράψτε:

Με φούτερ

3 τρόποι για να ξαναχρησιμοποιήσεις τη παγιέτα σου μετά τα Χριστούγεννα

Η πρώτη επιλογή για να φορέσετε ξανά τη φούστα με παγιέτες πέρα ​​από τα Χριστούγεννα, είναι με ένα φούτερ. Την άνοιξη της μόδας του Παρισιού βρίσκουμε αυτό το look που αποτελείται από μια μωβ φούστα με παγιέτα συνοδευόμενη από ένα φούτερ σε πιο ανοιχτό τόνο. Για να του δώσει ένα πιο casual στυλ, το ντύσιμο ολοκληρώνεται με μια κόκκινη τσάντα και λευκά παπούτσια για να διευρύνει τη χρωματική παλέτα.

Με ένα πουλόβερ

Μια άλλη τέλεια επιλογή για το γραφείο – ή οποιαδήποτε μέρα του χειμώνα – είναι να συνδυάσετε τη παγιέτα σας με ένα πουλόβερ με ζιβάγκο σε βασικό χρώμα όπως γκρι και ένα παλτό στην ίδια απόχρωση για να τονώσετε τη γιορτινή εμφάνιση του κάτω ενδύματος. Το αποτέλεσμα; ΙΔΑΝΙΚΟ.

Με oversized πουκάμισο

παγιέτα φούστα

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, αργότερα την άνοιξη μπορούμε να συνδυάσουμε την παγιέτα φούστα με ένα oversized πουκάμισο που έχουμε ήδη στη ντουλάπα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τον τόνο αυτού του λαμπερού ρούχου είναι με ένα μπλε πουκάμισο και loafers, αν και οι συνδυασμοί με αυτό το στοιχείο μπορεί να είναι πραγματικά ατελείωτοι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Boxer shorts: Η νέα τάση που λατρεύουν όλες οι influencers!

HerNewskl

Oscars 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News b

Τα πιο must-have παπούτσια για την άνοιξη

Her News b