HerNews.gr
Beauty

Skinny Lob: H πιο πολυτελή εκδοχή του bob

Skinny Lob: H πιο πολυτελή εκδοχή του bob

Το κούρεμα “skinny lob” αναδύεται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις για τα μαλλιά του 2024, προσφέροντας μια εξαιρετικά πολυτελή εκδοχή του bob. Αυτό το στυλ αποτελεί ένα μακρύ bob με απαλές ασυμμετρίες και μήκος που φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους, ενώ παράλληλα είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο σε διάφορα looks.

skinny lob

Ο “skinny lob” φαίνεται εντυπωσιακό τόσο σε λείο όσο και σε μπούκλες ή ακόμα και σε κυματιστά μαλλιά. Το μακρύ bob επιτρέπει τις αλλαγές στο στυλ, μπορείς να το μαζέψεις σε ημιπιτσιλιά ή ακόμα και σε bun για διαφορετικές εμφανίσεις.

Ο διάσημος hairstylist Tom Smith εξηγεί περισσότερα γι’ αυτό το κούρεμα, λέγοντας ότι το όνομά του προέρχεται από τη μακρόστενη σιλουέτα που προσφέρει. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους έκοψαν πρόσφατα τα μαλλιά τους σε ένα bob και τώρα βρίσκονται στη μεταβατική φάση της ανάπτυξής του.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του χτενίσματος είναι η ευελιξία του στις διάφορες εκδοχές του. Είτε προτιμάς ένα πιο sleek, επίσημο look, είτε ένα πιο casual, wavy στυλ ή ακόμα και σγουρά μαλλιά, το “skinny lob” είναι προσαρμόσιμο σε κάθε περίσταση.

skinny lob

Προσφέροντας μια ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και της πρακτικότητας, το κούρεμα αυτό υπόσχεται να γίνει η κυρίαρχη τάση για τα μαλλιά της νέας χρονιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι τάσεις στα νύχια για όλο το φθινόπωρο

Her News

Primer: Το beauty item που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου

HerNewskl

7 χρώματα βερνικιού νυχιών που θα φοράμε όλες αυτή την άνοιξη

HerNews ka