HerNews.gr
Beauty

7 χρώματα βερνικιού νυχιών που θα φοράμε όλες αυτή την άνοιξη

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για τους οποίους είμαστε έτοιμοι να τελειώσει ο χειμώνας, από τις χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι το ότι ξεκινάμε να ντυνόμαστε “ανοιξιάτικα”. Αλλά ο κύριος παράγοντας που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας; Ανοιξιάτικες τάσεις μακιγιάζ και μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, να αλλάξουμε τα χειμωνιάτικα νύχια μας με βαθιές και έντονες αποχρώσεις για να είναι έτοιμα για την άνοιξη χρώματα που αναδεικνύουν το πνεύμα της αναζωογόνησης και της ανανέωσης.

Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παστέλ νύχια που ενισχύουν την ντοπαμίνη και ονειρεμένα φλοράλ σχέδια νυχιών , αυτή την άνοιξη, μπορείτε να περιμένετε τα χρώματα των νυχιών να είναι πιο τολμηρά και φωτεινά από ποτέ. 

Πάρτε για παράδειγμα τα φλογερά κόκκινα, τα οποία βλέπουμε και στις τάσεις της μόδας, με κόκκινες τσάντες και παπούτσια. Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα προβλεπόμενα αγαπημένα, όπως φάνηκαν στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που παρουσίαζαν χρώματα όπως το πράσινο φασκόμηλο και το ροζ της πουέντ μπαλέτου.

Συνεχίστε να διαβάζετε για τα επτά καλύτερα ανοιξιάτικα χρώματα νυχιών του 2024.

Powder blueΠαστέλ μπλε, baby blue ή powder blue – δεν έχει σημασία πώς αποκαλείτε αυτή την υπέροχη απόχρωση: Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι επέστρεψε.

Butter yellowΌχι αρκετά καναρινί ή κρεμ, το butter yellow είναι έτοιμο να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα της φετινής άνοιξης χάρη στην εγγύτητά του σε ουδέτερες αποχρώσεις. Είναι μια αβίαστη ανταλλαγή για όσους αγαπούν ένα καλό nude, καθαρό ροζ ή λευκό.

Ballet slipper pink

Οι καθαρές εκδοχές αυτού του κλασικού, baby pink σε στυλ μπαλέτου, εναρμονίζονται τέλεια κάτω από τις μοντέρνες εκδοχές νυχιών coquette και balletcore , ενώ μας θυμίζουν φρέσκα λουλούδια. Είναι μια απίθανη προσέγγιση για την άνοιξη.

«Καυτό» κόκκινοΕίναι πραγματικότητα! Το έντονο «καυτό» κόκκινο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το έντονο κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους είναι το κυρίαρχο ζητούμενο στα σαλόνια ομορφιάς.

Indie sleaze black

Τα μαύρα νύχια επιστρέφουν επίσης στη σκηνή, χάρη στις τάσεις αναβίωσης του Tumblr που έχουν κυριαρχήσει σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της μόδας. Αν δεν σας ενδιαφέρει να βάψετε όλα τα νύχια σας μαύρα, πειραματιστείτε με την αφηρημένη τέχνη νυχιών ή με μαύρο γαλλικό.

Lip gloss nude

Ο Michael Kors, η Proenza Schouler και ο Helmut Lang παρουσίασαν το μανικιούρ που εμφανίζεται παντού από το τέλος του 2023. Τα νύχια που ονομάζονται “lip gloss” , αυτό το λουκ απαιτεί μόνο ένα καθαρό nude και ένα top coat για να επιτευχθεί. Κάνει κάθε νύχι – ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μήκος – να φαίνεται γυαλισμένο και συνδυασμένο.

Αποχρώσεις της μέντας

 

Δένοντας πίσω στη φύση, το πράσινο βερνίκι νυχιών σε αποχρώσεις της μέντας ή του φασκόμηλου, μας θυμίζει ένα γεμάτο δάσος ή φρέσκο ​​γρασίδι. Συνδυάζεται με παστέλ, πορτοκαλί, ροδακινί και μοβ. Είναι φυσικό ουδέτερο.

Τι μανικιούρ να κάνεις με βάση το ζώδιό σου;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Blurry Airbrush Nails Trend είναι επίσημα ο νέος τρόπος για το Ombré

HerNews ka

Jennifer Lopez: Με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμίσεις το χτένισμα σου στις γιορτές

HerNewskl

8 tips για την καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σου

Her News