HerNews.gr
Beauty

Οι τάσεις στα νύχια για όλο το φθινόπωρο

Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι πολύ με τις φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια. Δημιουργώ μάλιστα ολόκληρο ημερολόγιο με το τι σχέδια θα κάνω. Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου διαλέγω βαθυπράσινα νύχια. Στη συνέχεια, θα κάνω ένα χαριτωμένο φθινοπωρινό nail art. Κι έχω ήδη μια λίστα με ιδέες για νύχια για το Halloween για να διαλέξω.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Σοβαρά, η επιμέλεια των νυχιών μου είναι πρακτικά μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. Γι’ αυτό κράτησα λεπτομερείς σημειώσεις κατά τη διάρκεια του μήνα μόδας την περασμένη άνοιξη για το τι να περιμένω για τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του φθινοπώρου του 2023.

Μην ανησυχείτε λοιπόν, έχω όλες τις καλύτερες ιδέες και σχέδια για νύχια για το φθινόπωρο παρακάτω.

Gothcore

Ας σας παρουσιάσουμε ίσως τη μεγαλύτερη τάση ομορφιάς του φθινοπώρου του 2023, το gothcore. Σίγουρα υπάρχει ένας υπαινιγμός της εποχής των emo της δεκαετίας του ’00. Αν θέλετε δοκιμάστε ματ μαύρα nails για κάτι πιο μίνιμαλ.

Lip gloss

Σημειώστε τα λόγια μου: αυτό θα είναι το νέο μανικιούρ του φθινοπώρου 2023. Τα νύχια «lip gloss» από περιλαμβάνουν ένα λαμπερό χρυσό φινίρισμα, αλλά με ένα γυμνό βερνίκι νυχιών από κάτω που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Βασικά είναι σαν να περνάς τα χείλη σου με ένα ουδέτερο lip liner και να το συμπληρώνεις με lip gloss, μόνο που το κάνεις στα νύχια σου.

Wine nails

Ξέρω, τα σκούρα κόκκινα χρώματα νυχιών για το φθινόπωρο είναι κλασικά, αλλά θεωρήστε τα μια ελαφρώς τονισμένη εκδοχή των σκούρων μαύρων, gothcore νυχιών. Επιπλέον, υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε, όπως το βαθύ καφέ κόκκινο ή μια βιολετί απόχρωση Merlot.

Micro-French

Οι εξαιρετικά λεπτές γραμμές κάνουν ένα κλασικό γαλλικό mani να φαίνεται πιο δροσερό, ειδικά όταν συνδυάζεται με κοντά, τετραγωνισμένα νύχια. Γενικά έχουμε δει μια άνοδο στο γαλλικό σε τετράγωνα σχήματα νυχιών για φέτος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Nude lipstick: Είναι απόλυτα θηλυκό και εντυπωσιακό όλες τις εποχές!

HerNewskl

Ραγάδες στο στήθος: Γιατί εμφανίζονται και πώς να τις αντιμετωπίσετε

Her News

Οι αφέλειες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους!

HerNewskl