HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον – Ρότζερ Φέντερερ: Τα viral video τους που δημιούργησαν την αίσθηση ότι “φλερτάρουν”

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να φημίζεται για την ανταγωνιστική της φύση – αλλά έχει έναν στενό φίλο τον οποίο μπορεί να μην νικήσει ποτέ στο γήπεδο του τένις καθώς έχει μια διαρκή φιλία με τον άσο του τένις Ρότζερ Φέντερερ εδώ και πολλά χρόνια.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν μεταξύ εκείνων που χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ, τιμήθηκε για τα υπέροχα αθλητικά του επιτεύγματα στο κεντρικό γήπεδο χθες μετά την αποχώρησή του από τον αγώνα πριν από έναν χρόνο.

Μάλιστα στα video που έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον και τον Ρότζερ Φέντερερ να κάθονται δίπλα-δίπλα στα βασιλικά θεωρεία, να γελούν συνεχώς και να μιλούν μεταξύ τους, ενώ με βάση όσα λέγονται η σύζυγός του που καθόταν ακριβώς από δίπλα…. δεν έδειχνε να απολαμβάνει το ίδιο τη στιγμή με εκείνους.

Αυτό που προκαλεί ακόμη περισσότερο εντύπωση μάλιστα, είναι το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο το 2017 και του έδωσε τρία φιλιά στα μάγουλα καθώς συνεχάρη τον αθλητή, ο οποίος έχει δώσει μαθήματα τένις στον γιο της Πρίγκιπα Τζορτζ, για τη νίκη του τουρνουά για όγδοη φορά, ενώ ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγος του Φέντερερ, Μίρκα, παρακολουθούσαν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμοιαζε να είναι αρκετά ενθουσιασμένη και χαρούμενη την ώρα που το κοινό επί 1,5 λεπτό χειροκροτούσε όρθιο τον Φέντερερ, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του θρύλου του τένις, υπήρχε μεγάλη οικειότητα και η Κέιτ Μίντλετον ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη σε αντίθεση με τη σύζυγο του Φέντερερ που καθόταν ακριβώς δίπλα τους και έδειχνε αρκετά κατσουφιασμένη.

Να σημειωθεί επίσης πως σε πολλά βίντεο φαίνεται και η σύζυγος του Ρότζερ Φέντερερ να μιλά και να γελά μαζί τους.

Η βρετανική εφημερίδα “Express” απευθύνθηκε σε ειδικό στη γλώσσα του σώματος για να αποκωδικοποιήσει το πώς ένιωθε η Μίρκα Φέντερερ χθες με την έντονη οικειότητα μεταξύ της Κέιτ και του συζύγου της. Και σύμφωνα με την ειδικό, η Μίρκα δεν έδειχνε να απολαμβάνει και πολύ αυτό που συνέβαινε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επίσης παρατήρησαν ότι η σύζυγός του έδειχνε «σκυθρωπή» και σαν να είχε «μούτρα».

Συγκεκριμένα, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James υποστηρίζει ότι η Μίρκα κοιτάζει ευθεία μπροστά, σκυθρωπή, και μοιάζει να κατσουφιάζει, ενώ οι εκφράσεις της ενισχύουν την υπόνοια ότι μπορεί απλώς να αισθάνεται παραμελημένη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jenna Ortega: «Δεν είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή»

HerNews ka

Μάιλι Σάιρους: Έγραψε το τράγούδι “Flowers” για τον πρωην της Λίαμ Χέμσγουορθ; Όλα όσα ειπε

Her News b

Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Her News b