HerNews.gr
Διασκέδαση

Χριστίνα Σάλτη: Η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις στο Official Greek Annual IFPI Airplay Chart 2023

Η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις στο ετήσιο ελληνικό Official IFPI Airplay Chart 2023, με την επιτυχία της «Παράλληλη Αγάπη». 

Με την «Παράλληλη Αγάπη», η Χριστίνα Σάλτη, «μάγεψε» το κόσμο και το ραδιοφωνικό airplay, καθώς κατέκτησε το top5 του Official Greek IFPI Airplay Chart & το Official Airplay Chart by Media Inspector και παρέμεινε εκεί για πολλές εβδομάδες. 

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η πορεία του single και στις ψηφιακές πλατφόρμες. Μέσα σε περίπου 15 ημέρες, το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views, ενώ, μέσα σε 48 ώρες από την κυκλοφορία του έγινε no1 στις γενικές και μουσικές τάσεις του YouTube.

Παράλληλα, έγινε σχεδόν αμέσως viral και στα social media. Το ιδιαίτερης αισθητικής music video με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Χριστίνα Σάλτη, μετράει σήμερα πάνω από 8,8 εκατομμύρια YouTube Views, ενώ, το single έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, έχοντας πάνω από 10 εκατομμύρια digital streams. 

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει το δυνατό ζεϊμπέκικο, σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που κυκλοφόρησε το 1999 από την Άντζυ Σαμίου και παραμένει ένα από τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Επίσης, η Χριστίνα Σάλτη βίωσε το 2023 κι ακόμα μία σπουδαία επαγγελματική στιγμή, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης, αποτελώντας ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify Equal για την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στο σχετικό παγκόσμιο playlist, όπου συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, η Χριστίνα Σάλτη φιγουράρει με το πρόσφατο single της «Μπελάς», ένα μοντέρνο και δυνατό τσιφτετέλι, σε μουσική και στίχους του Apon και παραγωγή του iamstrong.

Δείτε το music video:

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: To album “Identity Crisis” επανακυκλοφορεί σε βινύλιο με ολοκαίνουργια τραγούδια

HerNews ka

Sold out το Posidonio Music Hall – Ο Πάνος Κιάμος βάζει “φωτιά” στις νύχτες μας!

HerNewskl

Σπίτι με το MEGA: Απόψε υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα

Her News